Καρώ Σημαία

Σοκαριστικό ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις: Αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω σε θεατές (video)

Σοκαριστικό ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις: Αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω σε θεατές (video)

Τρομακτικό ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023, με το αυτοκίνητου του Εσθονού, Γκέοργκ Λίναμε, να βγαίνει εκτός πίστας και… οριακά να μην πετυχαίνει θεατές!

Σχετικά Άρθρα

Η παρουσία του κόσμου σε απαγορευμένα σημεία, έφερε την ακύρωση της 4ης ειδικής διαδρομής, ωστόσο η συμπεριφορά του φαίνεται πως παραμένει ίδια.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την Ε.Δ. Λουτράκι κυκλοφορεί στα social media, στο οποίο ο Γκέοργκ Λίναμε χάνει τον έλεγχο του οχήματός του σε μία αριστερή στροφή.

Ως αποτέλεσμα, εκείνο κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα εκτός δρόμου προς μερικούς θεατές, που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Ευτυχώς, όλοι, όπως και το πλήρωμα, είναι καλά στην υγεία τους.

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2023 συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο (09/09-10/09), με τον Τιερί Νεβίλ να έχει διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης, όμως ο Σεμπαστιάν Οζιέ βρίσκεται μόλις 2.8 δευτερόλεπτα πίσω του.

Την 3η θέση διεκδικούν προς το παρόν οι Κάλε Ροβάνπερα, Έλφιν Έβανς και Εσαπέκα Λάπι, τη στιγμή που και οι Τακαμότο Κατσούτα και Ντάνι Σόρντο παραμένουν κοντά.

Στην 18η θέση μετά τις ειδικές της Παρασκευής (08/09) βρίσκεται ο Λάμπρος Αθανασούλας, αφού ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας αντιμετώπισε προβλήματα και έχει πέσει στην 58η θέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0