Καρώ Σημαία

F1, Έντι Τζόρνταν: «Είναι άθλος το να ανταγωνιστεί κάποια ομάδα την Red Bull»

F1, Έντι Τζόρνταν: «Είναι άθλος το να ανταγωνιστεί κάποια ομάδα την Red Bull»

Ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας της F1, Έντι Τζόρνταν, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε αναλυτικά για την φετινή επίδοση του μονοθεσίου της Red Bull, αλλά και για τον κανόνα σχετικά με το ανώτατο όριο δαπανών.

Ο Έντι Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της Formula 1, μίλησε στο London Luxury Afloat σχετικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο άθλημα μετά την εισαγωγή του κανονισμού που αφορά το ανώτατο όριο δαπανών, υποστηρίζοντας η ποινή στην Red Bull δεν είχε την επιθυμητή επίδραση με την ομάδα να είναι ασυναγώνιστη στο φετινό πρωτάθλημα.

Χαρακτήρισε την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα του Κρίστιαν Χόρνερ ως «κωμωδία», ενώ δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως για εκείνον οι «ταύροι» με τον Μαξ Φερστάπεν θα είναι οι απόλυτοι νικητές της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:  

«Δεν καταλαβαίνω το cost cap, πιστεύω πως είναι αδύνατο να το επιβλέψεις. Δεν μπορώ να απαντήσω αν η ποινή ήταν άδικη για τη Red Bull. Μπορώ να πω πως δεν είχε την επιθυμητή επίδραση, γιατί βλέπουμε φέτος τι έχουν κάνει με το μονοθέσιό τους. Το cost cap είναι κωμωδία».

«Είναι τόσο μεγάλος άθλος να ζητήσουμε από κάποια ομάδα να ανταγωνιστεί τη Red Bull. Θα ήθελα να πω πως είναι πολύ νωρίς ακόμη στη σεζόν, όμως η καρδιά μου, μου λέει πως το πρωτάθλημα τελείωσε. Δεν μπορώ να δω κάποιον με τη δύναμη, τη γνώση, την ταχύτητα και της Red Bull, ειδικά στο κομμάτι των οδηγών. Η πρόκληση από μόνη της είναι αποθαρρυντική».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0