Καρώ Σημαία

Ντομενικάλι: «Με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο ο Αλόνσο μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Ντομενικάλι: «Με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο ο Αλόνσο μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Ο CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι δηλώνει σίγουρος πως η ηλικία του Φερνάντο Αλόνσο δεν αποτελεί πρόβλημα για να είναι ανταγωνιστικός.

Ο Φερνάντο Αλόνσο παρέμεινε στη Scuderia Ferrari τέσσερα χρόνια, με την πορεία του να έχει θετικό πρόσημο αφού από το 2010 έως το 2014, κατέκτησε τρεις φορές τη δεύτερη θέση, ενώ το 2010 και το 2012 έχασε τον τίτλο στους τελευταίους αγώνες.

Όλοι στο Μαρανέλο είχαν ξεκάθαρη άποψη για την ποιότητα του Ισπανού και ένας από αυτούς ήταν ο διευθυντής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε CEO της Formula 1 και τις προηγούμενες ημέρες μίλησε στη Marca για τον Φερνάντο Αλόνσο.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Φερνάντο θα συνεχίσει στη Formula 1. Είναι γεμάτος κίνητρα. Επίσης, φέτος έδειξε πως η ηλικία δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός οδηγός, πολύ δυνατός πνευματικά, απόλυτος επαγγελματίας. Επιπρόσθετα, μου είναι πολύ ευχάριστο που η F1 έχει γίνει και πάλι πολύ σημαντική στην Ισπανία, με τον Κάρλος (Σάινθ), με τον Φερνάντο. Ο οποίος δεν με εκπλήσσει καθόλου, διότι έχει τη Formula 1 στο αίμα του. Κατορθώνει να βρίσκει συνεχώς κίνητρα. Ακόμα κι όταν αποχώρησε από την F1, νομίζω πως ήδη σκεφτόταν την επιστροφή του. Τώρα, δικαιούται τη θέση που έχει και ελπίζω να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, διότι με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ο Φερνάντο θα είναι μπροστά», είπε ο Ντομενικάλι στην ισπανική ιστοσελίδα.

Το 2023 ο 41χρονος, Φερνάντο Αλόνσο θα είναι οδηγός της Aston Martin F1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0