Καρώ Σημαία

MotoGP: Ολοκληρώθηκε το grid για το 2023!

MotoGP: Ολοκληρώθηκε το grid για το 2023!
H GasGas ανακοίνωσε τον Αγκούστο Φερνάντεζ, με τον Ισπανό οδηγό να κλείνει το grid του MotoGP για το 2023.
Λίγο πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου στο Άραγκον της Ισπανίας, το grid του MotoGP για το 2023 ολοκληρώθηκε με την ομάδα της GasGas Tech3 να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ισπανό οδηγό Αγκούστο Φερνάντεζ. 

x6eb1gud3ao911_1.jpg

Η LCR Honda είχε ανακοινώσει προηγουμένως την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάκα Νακαγκάμι και μόνο μία κενή θέση έμενε, η οποία και καλύφθηκε από τον Ισπανό οδηγό. Η ομάδα της GasGas Factory Racing θα έχει ως πρώτο αναβάτη τον Πολ Εσπανγκάρο, ο οποίος άφησε την Repsol Honda και επέστρεψε στην ομάδα με την οποία είχε πολλές επιτυχίες στο παρελθόν. Ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας πλέον θα είναι ο νεαρός Ισπανός Αγκούστο Φερνάντεζ ο οποίος αγωνίζεται φέτος στην Red Bull KTM Ajo στη Moto2.

Ο Φερνάντεζ μετά την ανακοίνωσή του τόνισε: «Αυτό είναι απίθανο: Το να ανεβαίνεις στο MotoGP με την GasGas. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την υποστήριξή τους από την πρώτη φορά που υπέγραψα στην ομάδα Red Bull KTM Ajo. Είναι ένα όνειρο για μένα. Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά στην Moto2 και θέλω να παλέψω για τον τίτλο προκειμένου να πάω στην κατηγορία του MotoGP με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

augusto-fernandez_gasgas-factory-racing_motogp-3-_0.big1.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0