Καρώ Σημαία

Formula 1: «Μπαράζ» ποινών στο Σπα – Φερστάπεν και Λεκλέρ θα εκκινήσουν από το τέλος του grid

Formula 1: «Μπαράζ» ποινών στο Σπα – Φερστάπεν και Λεκλέρ θα εκκινήσουν από το τέλος του grid

Η επιστροφή της Formula 1 μετά την καλοκαιρινή διακοπή έφερε ουκ ολίγες ποινές για τους πιλότους. Οι ομάδες αξιοποίησαν την τελευταία ευκαιρία που έχουν για να αναβαθμίσουν τις κινητήριες μονάδες τους και έτσι οι Φερστάπεν, Λεκλέρ, Νόρις, Οκόν, Μπότας και Σουμάχερ θα υποχρεωθούν να εκκινήσουν από το τέλος του grid.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Οι ομάδες είχαν προαναγγείλει ότι θα κάνουν σημαντικές αλλαγές στις κινητήριες μονάδες τους και λόγω των χαρακτηριστικών της πίστας του Σπα, αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αντικατάσταση των παλαιότερων μονάδων.

Δεν αποκλείεται μέχρι τις κατατακτήριες δοκιμές να υπάρξουν κι άλλοι πιλότοι που θα κληθούν να εκτίσουν ποινές αλλά για την ώρα οι Φερστάπεν, Λεκλέρ, Οκόν, Νόρις, Μπότας και Σουμάχερ είναι αυτοί που θα εκκινήσουν από την 15η ως την 20η θέση την Κυριακή.

Η κατάταξή τους θα οριστεί από τις θέσεις που θα πάρουν στις κατατακτήριες δοκιμές. Από αυτούς του 6, όποιος τερματίσει ψηλότερα το Σάββατο το απόγευμα θα εκκινήσει 15ος και οι υπόλοιποι θα πάρουν θέση ανάλογα με την απόδοσή τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0