Καρώ Σημαία

«Απασφάλισε» ο Χάμιλτον για το Άμπου Ντάμπι: «Σκεφτόμουν πως δεν μπορούσαν να με κλέψουν έτσι!»

«Απασφάλισε» ο Χάμιλτον για το Άμπου Ντάμπι: «Σκεφτόμουν πως δεν μπορούσαν να με κλέψουν έτσι!»
Ο Λούις Χάμιλτον ρωτήθηκε για το εντυπωσιακό, αλλά και αμφιλεγόμενο φινάλε της περσινής σεζόν στη Formula 1, και απάντησε δίχως... ωραιοποιήσεις.
Σχετικά Άρθρα
Τι κι αν έχουν περάσει οκτώ μήνες από το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι; Όσα έγιναν και έκριναν εν τέλει, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2021, «καίνε» ακόμα. Ειδικά τον Λούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός οδηγός σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη την ημέρα. Τότε επέλεξε να παραμείνει σιωπηλός, αλλά στο σήμερα... απασφάλισε.

«Βλέπω πως εξελίσσονται τα πράγματα και οι χειρότεροι φόβοι μου γίνονται πραγματικότητα. Σκεφτόμουν πως δεν μπορούσαν να με κλέψουν έτσι. Πως δεν γινόταν. Δεν θα γινόταν, σίγουρα όχι. Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω όσα ένιωθα. Θυμάμαι πως δεν μπορούσα να το πιστέψω. Συνειδητοποίησα πως έπρεπε να λύσω τις ζώνες μου, να βγω εκεί έξω, να βρω τη δύναμη. Δεν είχα τη δύναμη. Και ήταν μία από τις δυσκολότερες στιγμές που είχα εδώ και πολύ-πολύ καιρό.

Ο πατέρας μου με βοήθησε πολύ. Με αγκάλιασε και μου είπε πόσο περήφανος ήταν για μένα. Το να έχεις εκεί τον πατέρα σου και να σε αγκαλιάζει έτσι, ήταν μία πολύ έντονη στιγμή… ειδικά γιατί μεγάλωσα χωρίς πολλές σαν αυτή».

Κλείνοντας, επιβεβαίωσε πως σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Formula 1, όπως τόνιζε η Mercedes.

«Ήξερα τι είχε συμβεί. Ήξερα πως είχαν παρθεί αποφάσεις και γιατί. Ναι, ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Σίγουρα εξέτασα το αν θα ήθελα να συνεχίσω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0