Καρώ Σημαία

Formula 1: «Μπαμ» με Αλόνσο η Άστον Μάρτιν!

Formula 1: «Μπαμ» με Αλόνσο η Άστον Μάρτιν!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του Σεμπάστιαν Φέτελ ότι αποχωρεί από τη Formula 1, η Aston Martin βρήκε τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Φερνάντο Αλόνσο.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Ο Λόρενς Στρολ έριξε τη… βόμβα στο μεταγραφικό παζάρι της Formula 1. Πριν από δύο χρόνια είχε πείσει τον 4 φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή να… ντυθεί στα πράσινα και τώρα που ο Φέτελ αποχώρησε, προχώρησε σε μία ακόμη πιο απρόσμενη κίνηση.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα συμφώνησε σε όλα με τον Φερνάντο Αλόνσο και ο Ισπανός στα 41 του χρόνια θα είναι ο teammate του Λανς Στρολ στην Aston Martin.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αλόνσο δεν είναι για μία σεζόν, κάτι που αποδεικνύει ότι ο Ισπανός επιθυμεί να παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμη στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Η ομάδα της Aston Martin είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύει στις νίκες και είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες της Formula 1. Γνωρίζω τους Λόρενς και Λανς εδώ και αρκετά χρόνια και είναι προφανές ότι έχουν στόχο και πάθος να πετύχουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται να θυμίσουμε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν αυτός που είχε αντικαταστήσει στη Ferrari τον Φερνάντο Αλόνσο και 7 χρόνια μετά ο Ισπανός θα πάρει τη θέση του Γερμανού στην Aston Martin.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0