Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Σε τέσσερις γύρους κόντεψα να χτυπήσω το κεφάλι μου!»

Φερστάπεν: «Σε τέσσερις γύρους κόντεψα να χτυπήσω το κεφάλι μου!»

Ο Μαξ Φερστάπεν σχολίασε τη νέα πίστα στο Μαϊάμι, υπογραμμίζοντας κάποια πράγματα που κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να αλλάξουν.

Νικητής έφυγε από το grand prix της προηγούμενης εβδομάδας στο Μαϊάμι ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός πρωταθλητής μίλησε για τη νέα αυτή πίστα, τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι η επιφάνεια εκτός σύνδεσης μπορεί να είναι λίγο καλύτερη.Είχαμε καλά παραδείγματα τον τελευταίο καιρό με νέες πίστες όπου είχαμε καλή άσφαλτο, όπως η Σαουδική Αραβία στην πραγματικότητα, ήταν αρκετά πιεσμένη. Οπότε πρέπει απλώς να το δούμε αυτό.

Νομίζω ότι με τον συνδυασμό του κράσπεδου, θυμάμαι στους τέσσερις γύρους που έκανα την Παρασκευή, κόντεψα να χτυπήσω τον εαυτό μου γιατί πέτυχα το πρώτο κράσπεδο και το κεφάλι σου μόλις αναπήδησε από αριστερά προς τα δεξιά, τουλάχιστον πέντε, έξι φορές!

Είναι πολύ κακό αν το πάρεις λίγο πολύ, μόνο και μόνο επειδή τα αυτοκίνητα είναι τόσο μακριά, τόσο φαρδιά, τόσο άκαμπτα και εξαιρετικά βαριά, που αυτό το μικρό κράσπεδο απλά δεν είναι φτιαγμένο σωστά για να είμαι ειλικρινής.

Ίσως πρέπει να αλλάξουμε ήδη τη διάταξη του κράσπεδου, [έτσι] ώστε να είναι λίγο πιο προοδευτική ράμπα, και να φαίνεται λίγο πιο ωραίο να προχωρήσουμε. Ίσως αυτό βοηθά ήδη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0