Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Περιμένω το βραζιλιάνικο διαβατήριό μου»

Χάμιλτον: «Περιμένω το βραζιλιάνικο διαβατήριό μου»

Ο Λιούις Χάμιλτον θα γίνει επίτιμος πολίτης της Βραζιλίας σε περίπτωση που ψηφιστεί νομοσχέδιο στο κοινοβούλιο της νοτιοαμερικανικής χώρας.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, δήλωσε την Τετάρτη (13/4) ότι ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο στη Βραζιλία και δήλωσε ότι εγκρίνει την προσπάθεια να τον κάνει επίτιμο πολίτη. Ο Βρετανός βρέθηκε στο Σάο Πάολο για να δώσει μια κεντρική ομιλία σε μια εκδήλωση που επικεντρώθηκε στις επιχειρήσεις και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

«Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο εδώ στη Βραζιλία… Είναι μια τόσο όμορφη κουλτούρα. Έχω πάει μόνο στο Ρίο και το Σάο Πάολο, αλλά θέλω να επιστρέψω για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά ή κάτι τέτοιο», είπε ο Χάμιλτον.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ο Νεϊμάρ με προσκαλεί κάθε χρόνο και ο Γκάμπριελ Μεντίνα (επαγγελματίας σέρφερ) επίσης, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία… Περιμένω το βραζιλιάνικο διαβατήριό μου».

Ο Χάμιλτον τιμάται στη Βραζιλία

Ένα νομοσχέδιο για να γίνει επίτιμος πολίτης ο 37χρονος εκκρεμεί στην κάτω βουλή του βραζιλιάνικου κοινοβουλίου αλλά δεν έχει ψηφιστεί ακόμη. Η κίνηση προτάθηκε από τον βουλευτή Αντρέ Φιγκεϊρέδο μετά το περσινό Grand Prix της Βραζιλίας, στο οποίο ο Χάμιλτον πανηγύρισε με τη σημαία της Βραζιλίας μετά τη νίκη στην πίστα του Σάο Πάολο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0