Καρώ Σημαία

Πέρες: «Υπέροχο που επιστρέφω στη Μελβούρνη»

Πέρες: «Υπέροχο που επιστρέφω στη Μελβούρνη»

Ενόψει του αγώνα της Formula 1 στη Μελβούρνη μίλησε ο Σέρχιο Πέρες.

Για τον αγώνα στη Μελβούρνη προετοιμάζονται οι πιλότοι της Formula 1. Ο Σέρχιο Πέρες σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για τη μεγάλη επιστροφή στην πίστα, τονίζοντας και τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι υπέροχο που επιστρέφω στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια απουσίας, είναι πάντα ένα διασκεδαστικό μέρος για αγώνες. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα έχουν ξανά τη Formula 1 στην Αυστραλία.

Φέτος η διάταξη της πίστας είναι νέα, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα πάει εκεί αυτή η νέα γενιά αυτοκινήτων. Έκανα κάποια δουλειά προσομοιωτή στην αρχή της εβδομάδας στην πίστα και πιστεύω ότι οι αλλαγές θα πρέπει να είναι καλές για την παράσταση, θα κάνουν τα πράγματα διασκεδαστικά. Έχουμε ένα δυνατό πακέτο αυτή τη σεζόν και ανυπομονώ να μπω ξανά στο αυτοκίνητο για να δω τι μπορούμε να κάνουμε».

Η νέα διάταξη πίστας στην Αυστραλία αναμένεται να είναι ταχύτερη, με τους χρόνους γύρων να προβλέπεται ότι θα μειωθούν έως και κατά πέντε δευτερόλεπτα, και το ρεκόρ τεσσάρων ζωνών DRS θα είναι σε ισχύ το Σαββατοκύριακο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0