Καρώ Σημαία

Η ομάδα WithU Yamaha RNF αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά χρώματα για το 2022 και «βλέπει» τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα!

Η ομάδα WithU Yamaha RNF αποκαλύπτει τα εντυπωσιακά χρώματα για το 2022 και «βλέπει» τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα!

Επίσημη είναι η παρουσίαση των χρωμάτων από την WithU Yamaha RNF, με την εκδήλωση να είναι λαμπερή και τις φωτογραφίες να κλέβουν την παράσταση, με φόντο τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2022!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο εμβληματική και πρωτότυπη σκηνή από το Φιλαρμονικό Θέατρο στη Βερόνα, όπου η WithU Yamaha RNF MotoGP Racing αποκάλυψε τη νέα ζωντάνια της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP™ 2022, αλλά και αυτή που είναι αφιερωμένη στο MotoE™ . Η ομάδα WithU RNF συμμετέχει και στα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2022. Ένα πραγματικό σόου, συνοδευόμενο από διάσημες άριες όπερας, τραγουδισμένες από την υπέροχη φωνή της σοπράνο Francesca Dotto και του τενόρου Leonardo Cortellazzi.

Μια ιδιαίτερη όσο και συναρπαστική και μοναδική ατμόσφαιρα, η οποία περιλάμβανε το τεράστιο εικονικό κοινό που ακολουθούσε το streaming στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας. Εκτελώντας το επίσημο καλωσόρισμα, ο Matteo Ballarin, Πρόεδρος του brand WithU του Europe Energy Group, επιθυμούσε θερμά να πραγματοποιήσει αυτή την εκδήλωση στην πόλη του, που είναι η έδρα της εταιρείας που ίδρυσε και εκπροσώπησε.

Ένας ακόμη λόγος για να γιορτάσουμε τον ρόλο χορηγίας τίτλου της WithU σε αυτήν την αριστοκρατική ομάδα. Στο πλευρό του, στη σκηνή του Φιλαρμονικού Θεάτρου της Βερόνα, ο ιδρυτής και διευθυντής της ομάδας WithU Yamaha RNF MotoGP Razlan Razali, ο Team Manager Wilco Zeelenberg και ο Team Manager του WithU GRT RNF MotoE Filippo Conti, μαζί με τους αναβάτες MotoGP™ Andrea Ο Dovizioso και ο Darry Binder μαζί με τον Niccolo Canepa, ο οποίος το 2022 θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Enel FIM MotoE™ μαζί με τον Bradley Smith.

Μεταξύ άλλων, το κόκκινο χαλί στρώθηκε για τον πρωταγωνιστή Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός, τρεις φορές δευτεραθλητής στο MotoGP™ και 15 φορές νικητής αγώνων στην υψηλότερη κατηγορία, θα εισέλθει στην 20η πλήρη σεζόν του σε όλες τις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αφού ήδη έκανε τη μετάβαση στη Yamaha σε πέντε γύρους το 2021.

Εν τω μεταξύ, ο Darryn Binder θα είναι μόνο ο δεύτερος αναβάτης στην ιστορία του MotoGP, που θα τολμήσει το τρομερό άλμα από το Moto3™ στο MotoGP™. Ο 23χρονος Νοτιοαφρικανός ταλέντο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε παγκόσμιο επίπεδο στην Καταλονία 2020 και συγκέντρωσε πέντε ακόμη βάθρα κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής του καριέρας στο Moto3™.

Δημήτρης  Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0