Καρώ Σημαία

Formula 1: Αβέβαιο το μέλλον Χάμιλτον και Mercedes για το 2022

Formula 1: Αβέβαιο το μέλλον Χάμιλτον και Mercedes για το 2022
Τον προβληματισμό του για το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον στην Formula 1 εξέφρασε ο Κρεγκ Σλέιτερ στο Sky Sports, λέγοντας πως ουδείς γνωρίζει αν ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει για το 2022.

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος του 2022 στο Μπαχρέιν (18-20/3), η Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Δημόσια τουλάχιστον, με τον Κρεγκ Σλέιτερ του Sky Sports να υποστηρίζει το βράδυ της Δευτέρας (10/1) πως όσο καθυστερεί η έρευνα της FIA για όσα έγιναν στο Άμπου Ντάμπι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 στο grid.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να σας πω ότι δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον του. Έχω μάθει από ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα βρίσκεται στο grid για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Είχε πει ότι "θα δούμε τι θα γίνει για την επόμενη σεζόν". Τον περιμένουν να επιστρέψει, όμως είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει αυτό που έγινε στο Άμπου Ντάμπι. Η Mercedes έκανε τις κινήσεις της, η FIA πήρε τις αποφάσεις της, οι οποίες βοήθησαν τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Χάμιλτον πρέπει να έχει την όρεξη για να γυρίσει στη Formula 1, ωστόσο περιμένει να δει τα αποτελέσματα της έρευνας της FIA για όσα έγιναν στο τελευταίο Grand Prix. Θέλει να δει ότι υπάρχουν αποτελέσματα από αυτή την έρευνα. Όσο αυτό καθυστερεί, όσο δεν έχουμε αποτελέσματα και ευρήματα, τότε η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Παραμένει θολό το τοπίο, ίσως ο Χάμιλτον πάρει έναν χρόνο εκτός δράσης για να γυρίσει το 2022» ήταν τα λόγια του Κρεγκ Σλέιτερ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0