Καρώ Σημαία

Formula 1: Το τρομερό βίντεο για το πρωτάθλημα του Φερστάπεν!

Formula 1: Το τρομερό βίντεο για το πρωτάθλημα του Φερστάπεν!
Ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής προσπερνώντας τον Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος όλων των εποχών.
Σχετικά Άρθρα
Μάλιστα, η Formula 1 δημιούργησε ένα καταπληκτικό βίντεο για τον 24χρονο πιλότο της Red Bull και τη διαδρομή του προς την κορυφή, σε αφήγηση του πρωταθλητή του 1978, Μάριο Αντρέτι.

«Πρωταθλητής, τώρα και για πάντα. Κατακτητής. Οι αγώνες είναι στο αίμα του. Σε αυτό της αδερφής του, της μητέρας του, του πατέρα του. Όμως το μεγαλείο δεν έρχεται ως δικαίωμα, αλλά από κάτι μέσα σου. Από αλύγιστη επιθυμία, απόλυτη αφοσίωση και το όνειρο. Πριν μπεις στην πίστα ήσουν ο επόμενος μεγάλος πιλότος. Ο νεότερος όλων των εποχών, ο πιλότος με το παιδικό πρόσωπο και την καρδιά λιονταριού. Ένα νέο παιδί με ένα όνειρο.

Τραγούδησαν το όνομά σου ρυθμικά, αυτός πορτοκαλί στρατός. Στάθηκες άξιος των προσδοκιών τους και ονειρεύτηκαν μαζί σου. Άλλοι σε αμφισβήτησαν. Έλεγαν πως είσαι πολύ επιθετικός, πολύ απρόσεκτος, πολύ βιαστικός και με πολλά λάθη. Στο τέλος της σεζόν το λιοντάρι βρυχήθηκε. Είναι η ώρα να επιτεθείς. Να μονομαχήσεις, να ανταγωνιστείς, να ονειρευτείς. Η μονομαχία με τον Χάμιλτον έγραψε ιστορία. Ένας κλειστός αγώνας, χωρίς να δίνει κανένας τίποτα στον άλλο. Επιμονή, ρίσκο, θάρρος, αυτοπεποίθηση, πίστη στην ομάδα σου και ταχύτητα», αναφέρεται για τον Ολλανδό, μεταξύ άλλων, στο βίντεο.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0