Καρώ Σημαία

Formula 1: Έκανε ένσταση η Mercedes

Formula 1: Έκανε ένσταση η Mercedes

Έμοιαζε κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι όποιος έχασε τον τελευταίο αγώνα της σεζόν θα είχε παράπονα από τη διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση του grand prix στον Άμπου Ντάμπι, η γερμανική ομάδα κατέθεσε ένσταση για δύο συμβάντα.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Τα όσα έγιναν στο Άμπου Ντάμπι θα τα συζητάμε για χρόνια αλλά η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμεί μία ένσταση της Mercedes για δύο γεγονότα των τελευταίων γύρων. Το πρώτο είναι ότι στον προτελευταίο γύρο πέρασαν το Safety car μόνο τα 5 μονοθέσια που ήταν ένα γύρο πίσω και βρισκόντουσαν μεταξύ του Χάμιλτον και του Φερστάπεν και όχι και τα υπόλοιπα. Το δεύτερο θέμα που ζητάει να εξεταστεί η Mercedes είναι το ότι ο Ολλανδός δεν ήταν πίσω από τον Βρετανός πριν τη γραμμή του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι οι πιλότοι μετά την έξοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας θα πρέπει να περιμένουν να περάσουν την γραμμή που ορίζεται σε κάθε πίστα ως γραμμή αυτοκινήτου ασφαλείας και μετά να επιτεθούν για να διεκδικήσουν τη θέση. Η γερμανική ομάδα ισχυρίζεται ότι ο Φερστάπεν βρέθηκε στο πλάι του Χάμιλτον και όχι πίσω του όπως θα έπρεπε.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0