Καρώ Σημαία

Formula 1: Κυριαρχία Χάμιλτον στις ελεύθερες δοκιμές

Formula 1: Κυριαρχία Χάμιλτον στις ελεύθερες δοκιμές

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ταχύτερος στη 2η και 3η περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τελευταίου grand prix της σεζόν. Ο Φερστάπεν ήταν 2ος στην τελική… πρόβα ενόψει κατατακτήριων έχοντας διαφορά 214 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Το μεγάλο φινάλε της σεζόν βρίσκει τον Χάμιλτον σε θέση… αφεντικού βάση της εικόνας των ελεύθερων δοκιμών. Ο Βρετανός που χρειάζεται να τερματίσει πάνω από τον Φερστάπεν στον αγώνα για να πανηγυρίσει τον 8ο τίτλο της καριέρας του, ήταν ο ταχύτερος στη Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει την τύχη στα χέρια του.

Ο Μαξ Φερστάπεν δοκίμασε διάφορα πράγματα στην 3η περίοδο αναζητώντας το καλύτερο στήσιμο του μονοθεσίου ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών. Η αλλαγή πίσω πτέρυγας τον βοήθησε να καλύψει τη μεγάλη διαφορά που είχε από τον Χάμιλτον αλλά και πάλι ήταν πιο αργός κατά 214 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Ο Βάλτερι Μπότας ήταν μακριά από τους διεκδικητές του τίτλου αφού απείχε 751 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον teammate του και μόλις 22 χιλιοστά μπροστά από τον τέταρτο της κατάταξης, Σέρχιο Πέρεζ.


Οι τελευταίες κατατακτήριες δοκιμές της σεζόν θα αρχίσουν στις 15.00 ενώ την Κυριακή (12/12) την ίδια ώρα θα δοθεί η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα.

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0