Πρόσωπα

Χουάν Μιριτέλο: Στον Αστέρα Τρίπολης βρίσκει τον καλύτερό του εαυτό! (video)

Χουάν Μιριτέλο: Στον Αστέρα Τρίπολης βρίσκει τον καλύτερό του εαυτό! (video)

Άμεσα έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα ο Χουάν Μιριτέλο, δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση ήδη από τα πρώτα του παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης!

Επιβλητικός είναι ο Αστέρας κόντρα στην Τρίπολη απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες έχουν αποκτήσει προβάδισμα δύο τερμάτων, ήδη από το 21ο λεπτό. Δείχνουν έτσι πως «καθαρίζουν» με την υπόθεση-νίκη από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Ο Χουάν Μιριτέλο είναι ο πρωταρχικός λόγος που η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς τα έχει πάει τόσο καλά απέναντι στους Κρητικούς. Στο 15’ ήταν εκείνος που μοίρασε έξυπνα με το κεφάλι στον Μπαρτόλο, για να γράψει το 1-0  με όμορφο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Δεν περιορίστηκε μόνο στην ασίστ όμως. Μόλις έξι λεπτά αργότερα, φρόντισε να γράψει και ο ίδιος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 21’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, έπιασε μία τρομερή κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Χρήστου Μανδά!

Γκολ και ασίστ, λοιπόν, για τον Αργεντινό στράικερ, κάτι που έχει καταφέρει μόλις άλλη μία φορά στην καριέρα του! Πρόκειται για τη σεζόν 2021-22, όταν βρισκόταν στην Αργεντινή και αγωνιζόταν με την Ατλέτικο Σαν Μαρτίν. Αντίπαλος ήταν η Φέρο για τη Β’ κατηγορία της χώρας και ο Μιριτέλο είχε οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με 4-1 εκτός έδρας, σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε παράλληλα και μία ασίστ.

Στον Αστέρα, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να το καταφέρει. Το πέτυχε μόλις στο δεύτερο επίσημο ματς του με την ομάδα της Τρίπολης και καθώς φαίνεται, θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα του Μίλαν Ράσταβατς.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0