Basket Talk

Η νύχτα έγινε... μέρα από τους φίλους του Ολυμπιακού με τη λήξη του αγώνα (video)

Η νύχτα έγινε... μέρα από τους φίλους του Ολυμπιακού με τη λήξη του αγώνα (video)

Με τον ήχο της κόρνας που σήμανε τη λήξη του Game 5 μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, ξεκίνησαν οι έξαλλοι εορτασμοί από τους φίλους των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός μετά από την «σκληρή» σειρά με την Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε τη νίκη στο πέμπτο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα του. Επικράτησε με 84-72 δείχνοντας την υπεροχή του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πλέον το μυαλό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι στο Final-4 στο Κάουνας.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών πανηγύρισαν με την ψυχή τους της δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της ομάδας τους στο Final-4 της Euroleague ελευθερώνοντας όλη την ένταση αυτής της δύσκολης σειράς που έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στον παροξυσμό των εορτασμών γι' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, Κώστας Σλούκας, που μέτρησε 22 πόντους και 6 ασίστ δεν παρέλειψε να χαιρετήσει το επιτελείο των Τούρκων.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους. Είχαν ήδη δημιουργήσει απίστευτη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΣΕΦ που έβραζε κατά τη διάρκεια του αγώνα και με το άκουσμα του buzzer που σήμανε και επίσημα την παρουσία των  «ερυθρόλευκων» στο Final-4 του Κάουνας, εισέβαλαν στο παρκέ για να το γιορτάσουν με την ψυχή τους.

Οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας κατέκλυσαν το παρκέ του γηπέδου με το σύνθημα να είναι ένα: «ο Ολυμπιακός στο Κάουνας»!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0