Basket Talk

Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Τρομοκρατική επίθεση στους φιλάθλους μας από οπαδούς της ΑΕΚ»

Χάποελ Ιερουσαλήμ: «Τρομοκρατική επίθεση στους φιλάθλους μας από οπαδούς της ΑΕΚ»
«Σύννεφο» πέφτουν οι κατηγορίες από πλευράς Χάποελ Ιερουσαλήμ για το χάος που προκλήθηκε στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και τον αγώνα με την ΑΕΚ. Επίσημη καταγγελία των Ισραηλινών σε FIBA και BCL.
Σχετικά Άρθρα
«Βατερλώ» θύμιζε η κατάσταση στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και είναι απορίας άξιο πως ένα παιχνίδι με τόσα έκτροπα και έκρυθμη κατάσταση στις κερκίδες μπόρεσε και ολοκληρώθηκε. 

Η ΑΕΚ λοιπόν έστειλε τη σειρά στο Ισραήλ για το «do or die» ματς όμως ποιος μπορεί να ασχοληθεί με το καθαρά αγωνιστικό όταν εκτυλίχθηκαν τέτοιοι  βανδαλισμοί; 

Το «σπίτι» της ΑΕΚ θύμιζε σε κάποια σημεία βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένες πόρτες, αμέτρητες πέτρες διάσπαρτες που έπεσαν εντός και εκτός γηπέδου, κομμάτια από μάρμαρα, σπασμένα τζάμια, πυροσβεστήρες, κάδους σπουπιδιών και άλλα να επικρατούν.
5860557_1.jpg
Η Χάποελ Ιερουσαλήμ λοιπόν έκανε λόγο από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter για τρομοκρατική επίθεση εναντίον των φίλων της που ήρθαν στην Ελλάδα για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τζίκιτς.

«Η Χάποελ βλέπει τα δύσκολα γεγονότα στην Αθήνα σαν τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών φιλάθλων, που ήρθαν για να στηρίξουν την ομάδα τους, όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Ενόψει των γεγονότων, στο ημίχρονο του παιχνιδιού ελέγξαμε όλους τους τρόπους λειτουργίας. Η απομάκρυνση των οπαδών της Χάποελ είναι μια επιλογή που απορρίφθηκε κατηγορηματικά λόγω του γεγονότος ότι οι Έλληνες οπαδοί θα μπορούσαν να τους περικυκλώσουν» ανέφεραν χαρακτηριστικά. 
5860548.jpg
«Η διακοπή του παιχνιδιού είναι επίσης μια πιθανότητα που εξετάστηκε σοβαρά από τη διοίκηση της ομάδας, αλλά το προσωπικό ασφαλείας και η αστυνομία προειδοποίησαν ότι αυτή η απόφαση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρες χάος που θα έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την ανθρώπινη ζωή. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε, για λόγους διατήρησης της ασφάλειας όλων των φιλάθλων της Χάποελ, να συνεχιστεί το παιχνίδι», τονίζουν σε άλλο ποσταρισμά τους.
5860553_3.jpg
Η Χάποελ αγαπά και στέκεται δίπλα σε κάθε οπαδό που ήρθε να στηρίξει την ομάδα κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες και λυπούμαστε για την τραυματική εμπειρία που χρειάστηκε να περάσουν οι αφοσιωμένοι οπαδοί μας. Ο σύλλογος δεν θα σιωπήσει στα γεγονότα που συνέβησαν»,
κλείνοντας πως προέβησαν σε επίσημη καταγγελία σε FIBA και BCL.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0