Basket Talk

Χαμός στα Άνω Λιόσια: Πιστόλια φωτοβολίδων, καμένη σημαία, ντου οπαδών, κανένας έλεγχος (video)

Χαμός στα Άνω Λιόσια: Πιστόλια φωτοβολίδων, καμένη σημαία, ντου οπαδών, κανένας έλεγχος (video)
Τεταμένη είναι η κατάσταση στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων και στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Έχει περάσει στις κερκίδες πιστόλι φωτοβολίδων ενώ η αστυνομία πέραξε κρότου λάμψης δίπλα στο παρκέ. Φίλοι της «Ένωσης» έκαψαν σημαία του Ισραήλ ενώ υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή. Μέχρι και... μάρμαρα έπεσαν.
Το Game 2 της σειράς της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι σε εξέλιξη, με το διακύβευμα να είναι εξαιρετικά υψηλό για την «Ένωση». Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη διεκδικεί τις πιθανότητές της για την ευρωπαϊκή της συνέχεια στο BCL όμως δυστυχώς δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που απασχολεί στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων


Και αυτό διότι στις κερκίδες του γηπέδου υπάρχει ένταση ανέμεσα σε φίλους της «Ένωσης» και των Ισραηλινών που έχουν έρθει στην Ελλάδα για να στηρίξουν την ομάδα τους. 
Από τον έλεγχο του γηπέδου έχει περάσει πιστόλι φωτοβολίδων όπως θα δείτε χαραακτηριστικά στα βίντεο, ενώ έγινε ρίψη μέχρι και... μαρμάρων. Ένας οπαδών των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή αντικειμένων. Στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων εμφανίστηκαν σημαίες της Παλαιστίνης από τους οπαδούς των γηπεδούχων ενώ μία ισραηλίτικη έγινε... στάχτη. 
Μάλιστα 1:33 πριν το ημίχρονο, ο αγώνας διεκόπη για 4-5 λεπτά σε μια προσπάθεια... σύγκρουσης ανάμεσα σε φίλους της ΑΕΚ και της Χάποελ.
Μεταξύ άλλων έπεσε φωτοβολίδα κρότου λάμψης δίπλα στο παρκέ με την αστυνομία να εμποδίζει τη σύγκρουση σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς. Έχουν γίνει αρκετές συστάσεις από τα μεγάφωνα με πιθανή την εκκένωση του γηπέδου. Πληροφορίες αναφέρουν εκτός των άλλων και για επεισόδια έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της ανάπαυαλας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0