Basket Talk

Πίστονς - Μπακς 117-126: Επιστροφή στις νίκες, απόντος Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

Πίστονς - Μπακς 117-126: Επιστροφή στις νίκες, απόντος Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Τζρου Χόλιντεϊ, ωστόσο κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς (126-117).

Επέστρεψαν στις νίκες οι Μπακς, καθώς επικράτησαν 126-117 των Πίστονς εκτός έδρας τα ξημερώματα της Τρίτης (28/3). Η ομάδα του Μιλγουόκι αγωνίστηκε χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζρου Χόλιντεϊ, αλλά και πάλι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αδύναμου Ντιτρόιτ.

Βέβαια για να συμβεί αυτό τα «ελάφια» χρειάστηκε να… ιδρώσουν, καθώς οι γηπεδούχοι μέχρι και το ξεκίνημα της 4ης περιόδου ήταν κοντά στο σκορ. Ωστόσο, οι Μπακς ανέβασαν ρυθμό στο τελευταίο 12λεπτο και κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη. 

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κρις Μίντλετον, ο οποίος έβαλε 34 πόντους και σημείωσε προσωπικό ρεκόρ για τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, πολύτιμες λύσεις προσέφεραν οι Μπρουκ Λόπεζ (24 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και Μπόμπι Πόρτις (21 πόντοι, 14 ριμπάουντ). Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε το ντεμπούτο του με τους Μπακς. Χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόλαβε να σημειώσει 2 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Άιβι, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ κι 8 ασίστ, με τον Ντουρέν παράλληλα να σημειώνει νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0