Football Talk

Τα 5+1 καλύτερα ματς στην κανονική διάρκεια της Super League: Το σόου Κωνσταντέλια, η OPAP Arena και οι αναμετρήσεις στον Βόλο! (video)

Τα 5+1 καλύτερα ματς στην κανονική διάρκεια της Super League: Το σόου Κωνσταντέλια, η OPAP Arena και οι αναμετρήσεις στον Βόλο! (video)

Αναμετρήσεις γεμάτες γκολ, πάθος, ανατροπές, συγκινήσεις, αλλά και όμορφες εικόνες εντός και εκτός γηπέδων. Τα 5+1 ματς που ξεχώρισαν στην κανονική διάρκεια της Super League.

Η κανονική διάρκεια της Super League ανήκει πλέον στο παρελθόν. Μετά από 26 αγωνιστικές οι 14 ομάδες του πρωταθλήματος στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στα play off και τα play out, που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη για τη σεζόν 2022/23. Πριν φτάσουμε ως εκεί όμως ας θυμηθούμε τα 5+1 ματς που ξεχώρισαν από τα συνολικά 182 που έχουν λάβει χώρα έως τώρα στη μεγάλη κατηγορία.

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3 (19/08/2022)

Το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν έμελλε να είναι και ένα από τα πιο συναρπαστικά στο φετινό πρωτάθλημα. Βόλος και Αστέρας Τρίπολης μας χάρισαν μία φανταστική παράσταση με έξι γκολ, κάποια εξ αυτών πολύ όμορφα, με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια δύο φορές και τελικά τα πάντα να κρίνονται με «buzzer beater».


ΑΕΚ – Ιωνικός 4-1 (3/10/2022)

Ο λόγος που βρίσκεται αυτό το παιχνίδι στη λίστα δεν είναι καθαρά αγωνιστικός, αλλά περισσότερο ιστορικός. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League, στο πρώτο ματς στο νέο της στάδιο. Η Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια απέκτησε ξανά παλμό και γέμισε «κιτρινόμαυρα» κασκόλ, με την εικόνα της «Ένωσης» εντός αγωνιστικού χώρου να εκπληρώνει τις προσδοκίες των οπαδών της.


Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5 (29/10/2022)

Ο Βόλος φέτος έκανε τη διαφορά και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του έδωσε εισιτήρια στις αντίπαλες ομάδες. Όταν μάλιστα ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε το Πανθεσσαλικό Στάδιο περίπου 15.000 φίλοι του «τριφυλλιού», το μετέτρεψαν σε… Λεωφόρο. Σαφώς ακολούθησαν κι άλλες «αποβάσεις» με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να πράττουν ανάλογα. Ωστόσο, η πρώτη φορά ήταν «πράσινη» και για αυτό βρίσκεται στη λίστα.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3 (22/1/2023)

Η μοναδική ήττα του πρωτοπόρου της κανονικής διάρκειας εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ ήταν φανταστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και κέρδισε με 3-0. Εκτός από το αποτέλεσμα όμως, ξεχώρισε εκείνο το βράδυ το ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε μία φοβερή εμφάνιση, ενώ μάλιστα σκόραρε και το πρώτο γκολ του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».


Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0, ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6-0 (5/3/2023)

Οι πιο μεγάλες σε εύρος νίκες της κανονικής διάρκειας της Super League, έτυχε να συμβούν το ίδιο απόγευμα! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικοί απέναντι σε Λεβαδειακό και Ιωνικό, σκόραραν από έξι φορές και σημείωσαν έτσι αποτελέσματα που δεν συμβαίνουν κάθε αγωνιστική.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3 (12/3/2023)

Ένα από τα πιο ωραία ντέρμπι της φετινής σεζόν, με τον Ολυμπιακό να κατακτά τους τρεις βαθμούς και να υποχρεώνει την ΑΕΚ στην πρώτη ήττα της στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Φυσικά στη λίστα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν αρκετά ακόμα παιχνίδια, αλλά δεν υπήρχε χώρος. Ωστόσο θα κάνουμε μία μικρή αναφορά στο Παναιτωλικός - Βόλος 2-3 και το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2 δύο ματς που είχαν ανατροπές, πολλά γκολ και ενδιαφέρον μέχρι και το φινάλε τους.

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0