Football Talk

Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Απίθανη ανατροπή των «κυανέρυθρων» μέσα στο Αγρίνιο και δεύτερη σερί νίκη στη Super League! (video)

Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Απίθανη ανατροπή των «κυανέρυθρων» μέσα στο Αγρίνιο και δεύτερη σερί νίκη στη Super League! (video)

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Βόλος στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού μ 3-2, κι ενώ οι «κυανέρυθροι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο 16ο λεπτό του αγώνα. Πρωταγωνιστές για του φιλοξενούμενους ο Τσοκάνης που σκόραρε δις και ο Κούτσιας που πέτυχε το γκολ νίκης.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τον Βόλο στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 16ο λεπτό, βρήκε τα αποθέματα για να φτάσει στην ανατροπή και να φύγει από το Αγρίνιο με τους τρεις βαθμούς της νίκης! Πρωταγωνιστής για τους «κυανέρυθρους» ο Τάσος Τσοκάνης που πέτυχε δύο γκολ, με τον Κούτσια να σκοράρει αυτό της νίκης. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε ο Παναιτωλικός για ένα ημίχρονο, καθώς ο Νίκος Καρέλης αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

1ο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος είχε φανταστικό ρυθμό και τέσσερα γκολ από τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που «χτύπησε» πρώτος μόλις στο 4΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Κολοβός. Με ωραία πάσα τροφοδότησε τον Σενγκέλια, ο οποίος με την σειρά του είδε τον Κλέιμαν να έχει βγει εκτός περιοχής και δεν δίστασε να «εκτελέσει» από μεγάλη απόσταση.

Δώδεκα λεπτά αργότερα (16’) οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ! Ο Κολοβός και πάλι ήταν αυτό που έβγαλε ασίστ στον Νταγκό, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Παναιτωλικό.

Ο Βόλος ωστόσο απέδειξε ότι δεν είχε σκοπό να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το Αγρίνιο και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα με δύο γκολ από τον αρχηγό του. Αρχικά στο 28’, ο Τσοκάνης πήρε ωραία πάσα από τον Ντέλετιτς και με ένα βολέ μείωσε σε 2-1. Ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά μετά (36’) έφερε το ματς σε ισορροπία με κεφαλιά.

Ο Φερνάντες έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Στεργιάκης απέκρουσε, χωρίς να απομακρύνει, με τον Πορτογάλο του Βόλου να παίρνει μια πρώτη κεφαλιά και τον Τσοκάνη με τη δεύτερη να σκοράρει.

Τα πράγματα όμως για τον Παναιτωλικό έγιναν ακόμα χειρότερα δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση των 45λεπτών. Ο Καρέλης εκνευρισμένος μετά από ένα μαρκάρισμα χτύπησε εκτός φάσης τον Εσκοβάλ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

2ο ημίχρονο

Ο Παναιτωλικός επέστεψε από τα αποδυτήρια με τον Κολοβό στην κορυφή της επίθεσης και μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 50’. Ο Μπακάκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν, αλλά ο γκολκίπερ του Βόλου κατάφερε να βγει νικητής από τη μονομαχία. Όπως έπραξε και στο 58’ σε κεφαλιά του Κορνέλιους.

Στο 64’ η ατυχία «χτύπησε» ξανά τους γηπεδούχους, με τον Νταγκό να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, με θλάση β΄ βαθμού όπως έκαναν γνωστό οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Βόλος παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν είχε απειλήσει σημαντικά τους γηπεδούχους, αλλά κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή χάρη σε ολέθριο λάθος του Στεργιάκη. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και έδωσε τη δυνατότητα στον Κούτσια να σκοράρει το γκολ της νίκης για τους «κυανέρυθρους».

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα και ο Βόλος πανηγύρισε δεύτερη διαδοχική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και την πρώτη του απέναντι στον Παναιτωλικό.

MVP

Με διαφορά παίκτης του αγώνα ήταν ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε κράτησε «ζωντανό» τον Βόλο, ενώ η παρουσία του στη μεσαία γραμμή ήταν ακόμα μια φορά επιβλητική.

Η φάση του αγώνα

Η αποβολή του Νίκου Καρέλη. Ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού ως τώρα στη φετινή σεζόν, «κρέμασε» την ομάδα του σε ένα σημείο που είχε ήδη δεχθεί την «ψυχρολουσία» της ισοφάρισης και αναγκάστηκε για ένα ημίχρονο να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Σενγκέλια, Νταγκό, Καρέλης

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριένος, Μεθκίδα, Φερνάντες, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0