Τένις

Davis Cup: Το ΒΝ Sports στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά (video)

Davis Cup: Το ΒΝ Sports στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά (video)
Η Ελλάδα βρίσκεται ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την πρόκριση στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια και τo BN Sports βρίσκεται στο «ΟΑΚΑ» για την έναρξη του Davis Cup και την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά.
Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο «ΟΑΚΑ», μιας και διεξάγεται το Davis Cup για το τένις. Έπειτα από 19 χρόνια, η Ελλάδα είναι... αγκαλιά με την πρόκριση στην ελίτ της παγκόσμιας αντισφαίρισης και σε εθνική επίπεδο και όπως φαντάζει λογικό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων υπάρχει ταράστια προσέλευση αλλά και μεγάλη ταλαιπωρία. Εκεί όπου σήμερα ανοίγει την αυλαία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Αλβάρο Γκιγιέν, Νο. 731 στην παγκόσμια κατάταξη.

Το BN Sports βρίσκεται στο κλειστό του «ΟΑΚΑ» και θα σας ενημερώνει για αυτό το σπουδαίο event.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για στη μνήμη των δύο πιλότων.

Υπό τους ήχους Βαγγέλη Παπαθανασίου και του «Conquest Of Paradise» έγινε η είσοδος των Ελλήνων διεθνών στο κορτ. Φυσικά λήπτης των περισσοτέρων επευφημιώ ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε κατά την είσοδο ανάγκασε αρκετούς να μπουν καθυστερημένοι ακόμα και πολύ μετά την έναρξη του αγώνα.
Με άσο έκλεισε το πρώτο σετ ο Στέφανος με τον πάικτη από το Εκουαδόρ να τον δυσκολεύει αρκετά! 1-0 στα σετ για την Ελλάδα.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0