Football Talk

Αλμέιδα: «Δείξαμε ψυχραιμία και το γυρίσαμε»

Αλμέιδα: «Δείξαμε ψυχραιμία και το γυρίσαμε»
Στο χαρακτήρα που έδειξε η ΑΕΚ και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει νικήτρια από τη Νίκαια, στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.
Αν και ο Ιωνικός της έβγαλε το... λάδι, η «Ένωση» δεν πανικοβλήθηκε, έπαιξε με ψυχραιμία και έφυγε με μεγάλο διπλό από τη Νεάπολη (2-1), επί του Ιωνικού.

Στα λάθη που έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στην συνέπεια στο πλάνο που έδειξαν οι πάικτες του στο δεύτερο μέρος, στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετα το τέλος του ματς και στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τεστ χαρακτήρα της ΑΕΚ: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ο αντίπαλος είχε πολύ καλό σχέδιο. Προηγήθηκε κι αυτό που είπαμε στο ημίχρονο είναι να δείξουμε ψυχραιμία και κάποια πράγματα να το γυρίσουμε. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με πάθος και αγάπη κι αυτό πρέπει να γίνεται. Στο πρωτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε στηθεί καλά. Εμεις κάναμε λάθη. Παίζαμε από τον άξονα. Οσα είχαμε πει να μην κάνουμε, δηλαδή να μην χάνουμε τη μπάλα στον άξονα για τις αντεπιθέσεις, συνέβη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0