Basket Talk

Ο Giannis ξεπερνάει τον Κουφό και γίνεται ο πρώτος Έλληνας σε συμμετοχές στο NBA!

Ο Giannis ξεπερνάει τον Κουφό και γίνεται ο πρώτος Έλληνας σε συμμετοχές στο NBA!

Με τη συμμετοχή του στον αγώνα των Μπακς με τους Τορόντο Ράπτορς (05/01) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ο πρώτος Έλληνας σε συμμετοχές στο NBA, φτάνοντας τις 687 και ξεπερνώντας τον Κώστα Κουφό!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/01) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, βάζοντας 55 πόντους στη νίκη των Μπακς επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Μετά από αυτό τη «μυθική» εμφάνιση, ο σταρ των «Ελαφιών» είναι έτοιμος να καταρρίψει άλλο ένα ρεκόρ!

Ποιο είναι αυτό; Ο Giannis, ο οποίος θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/01, 02:30 ώρα Ελλάδας) στο Τορόντο απέναντι στους Ράπτορς, θα γίνει ο Έλληνας με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του NBA, φτάνοντας τις 687.

Πρώτος μέχρι πρότινος ήταν ο Κώστας Κουφός, ο οποίος με Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Γκρίζλις και Κινγκς έχει… γράψει 686 συμμετοχές.

Φυσικά, Κουφός και Giannis δεν είναι οι μοναδικοί Έλληνες που έχουν αγωνιστεί στο NBA. 14 παίκτες έχουν τιμήσει το εθνόσημο και έχουν αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το BNsports σας παρουσιάζει την πρώτη πεντάδα, όσον αφορά σε αυτούς με τις περισσότερες συμμετοχές.

Γιάννης Αντετοκούνμπο – 687 συμμετοχές

Κώστας Κουφός – 686 συμμετοχές

Ιάκωβος Τσακαλίδης – 315 συμμετοχές

Θανάσης Αντετοκούνμπο – 144 συμμετοχές

Νικ Καλάθης – 129 συμμετοχές


Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0