Football Talk

ΑΕΚ – Σερένγκ 2-0: Ντεμπούτο για Φερνάντες στην εύκολη νίκη της «Ένωσης» (video)

ΑΕΚ – Σερένγκ 2-0: Ντεμπούτο για Φερνάντες στην εύκολη νίκη της «Ένωσης» (video)

Η ΑΕΚ στο πρώτο και μοναδικό της φιλικό στην Ολλανδία επικράτησε εύκολα της Σερένγκ με 2-0, χάρη στα γκολ των Αραούχο και Μήτογλου. Βασικός ξεκίνησε ο Πάολο Φερνάντες, έχοντας συμμετοχή και στα δύο γκολ.

Θετική ήταν η εκκίνηση της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό που έδωσε κατά τη διάρκεια της χειμερινής της προετοιμασίας. Στο μοναδικό φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους, κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Σερένγκ, με σκόρερ τον Σέρχιο Αραούχο και τον Γεράσιμο Μήτογλου. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Ένωσης» πραγματοποίησε ο Πάολο Φερνάντες, ξεκινώντας ως βασικός.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Μόλις στο 13’ ο Φερνάντες γέμισε από δεξιά, με τον Αραούχο να παίρνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και να «ανοίγει» το σκορ με ένα όμορφο πλασέ για το 1-0.


Δεν άργησε μάλιστα η ΑΕΚ να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Φερνάντες με γέμισμα από αριστερά βρήκε τον Μουκουντί, ο οποίος πήρε την κεφαλία, στέλνοντας τη μπάλα στον Μήτογλου, που έκανε εύκολα το 2-0 με κοντινό σουτ.


Υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες ώστε να διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά της στο πρώτο μέρος, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν. Στην επανάληψη η Σερένγκ ανέβασε ρυθμούς, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα της εστία της ελληνικής ομάδας, με το 2-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Η εντεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης (46' Στάνκοβιτς), Ρότα (65' Ραντόνια), Μουκουντί (46' Τζαβέλλας, 65' Ντάικο), Μήτογλου, Σιντιμπέ (65' Παρράς), Γιόνσον (65' Μουστακόπουλος), Μάνταλος, Φράνσον, Φερνάντες (65' Κοσίδης), Αραούχο, Γκαρσία (46' Φαν Βερτ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0