Football Talk

Λίβερπουλ - Λιντς 1-2: Βαριά «άρρωστη», από κάζο σε... κάζο! (video)

Λίβερπουλ - Λιντς 1-2: Βαριά «άρρωστη», από κάζο σε... κάζο! (video)
Η Λίβερπουλ δεν «έμαθε» από το πάθημα της τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, και ηττήθηκε ξανά, αυτήν τη φορά από τη Λιντς (29/10, 2-1)!
Τρίτη βαθμολογική απώλεια εντός έδρας στην Premier League και τι... απώλεια! Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων για δεύτερη σερί αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα και ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Άνφιλντ, με σκορ 2-1 (29/10) από τη Λιντς!

Ένα παιδικό λάθος του Γκόμεζ και μία ακόμα πιο παιδική αμυντική αντίδραση στο 89', έφεραν ένα δεύτερο σερί σοκ για τη Λίβερπουλ, μία δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην Premier League, από φαινομενικά κατώτερο αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, η Λιντς έκανε «διπλό» στην έδρα των «Reds» μετά από 21 χρόνια!

Κάπως έτσι, οι «Reds» βρίσκονται στο -13 από την κορυφή, ενώ το αήττητο σερί 70 αγώνων του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο Άνφιλντ, από την ημέρα που υπέγραψε στον σύλλογο, έλαβε τέλος!
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους χειρότερους «οιωνούς» για τη Λίβερπουλ, αφού μόλις στο 4ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Τζο Γκόμεζ έκανε ένα απερίσκεπτο γύρισμα της μπάλας προς τον Άλισον, εν τέλει, «έστρωσε» την μπάλα στον Ροντρίγκο, που προς κενής εστίας έκανε το 1-0!
Η «απάντηση» της Λίβερπουλ ήταν άμεση. Στο 16ο λεπτό, μετά από φάσης διαρκείας, ο Ρόμπερτσον γύρισε την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σαλάχ κατάφερε να της δώσει πορεία προς τα δίχτυα και έφερε το ματς στα... ίσα.
Το σύνολο του Κλοπ φαινόταν να έχει τα «ηνία» της αναμέτρησης και είχε τις ευκαιρίες του στο δεύτερο μέρος, για να πάρει το προβάδισμα. Δεν το κατάφερε, όμως, ούτε ο Νούνιες στο 67', ούτε ο Φιρμίνο στο 83' και στο 89'. Κάπως έτσι, στην εξέλιξη της τελευταίας ευκαιρίες του Βραζιλιάνου, αντί να προηγηθεί, δέχθηκε και δεύτερο γκολ!

Ο Σάμερβιλ κυνήγησε μία -φαινομενικά- χαμένη φάση, βρέθηκε σε θέση βολής, νίκησε τον Άλισον και διαμόρφωσε το 2-1 ως τελικό σκορ του ματς, «σφραγίζοντας» ένα δεύτερο... κάζο ολκής για τη Λίβερπουλ, μετά από αυτό της 13ης αγωνιστικής της Premier League, κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79' Μίλνερ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (61' Χέντερσον), Έλιοτ (60' Τζόουνς), Τιάγκο, Φιρμίνο, Σαλάχ, Νούνιες

Λιντς (Τζέσι Μαρς): Μελιέ, Κρίστενσεν, Κοχ, Κούπερ, Στράουκ, Άνταμς, Ρόκα, Χάρισον (72' Γκνοντό), Άαρονσον, Σάμερβιλ (90+1' Έιλινγκ), Ροντρίγκο (52' Μπάμφορντ)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0