Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-0: Τεράστια έκπληξη, σόκαρε τον Κλοπ η «ουραγός» της Premier League! (video)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-0: Τεράστια έκπληξη, σόκαρε τον Κλοπ η «ουραγός» της Premier League! (video)

Μπορεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Λίβερπουλ να ήταν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως η Premier League είναι ένα… ακραίο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0, χάρη στο γκολ του Αβονίγι και υποχρέωσαν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε μία «σοκαριστική» ήττα!

Τεράστια νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τεράστια έκπληξη στην Premier League, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίζει την Λίβερπουλ στο Σίτι Γκράουντ με 1-0, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο τρίποντο.

Πώς όμως φτάσαμε στο τελικό 1-0, στην 101η συνάντηση των δύο ομάδων, με την Λίβερπουλ να μετρά 50 νίκες; Μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, οι «κόκκινοι» μπήκαν στην επανάληψη με στόχο να πάρουν την 3η συνεχόμενη νίκη τους στην Premier League.

Ο Έλιοτ ήταν κινητικός, ο Σαλάχ το ίδιο, αλλά ο Ντιν Χέντερσον έμοιαζε σταθερότατος, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να περιμένει την στιγμή της. το 55' ο Κουκ από δεξιά έκανε το χαμηλό γύρισμα, ο Αβονίγι βρήκε το δοκάρι στο πρώτο πλασέ και τα δίχτυα στο ριμπάουντ για το 1-0! Και αν δεν ήταν ο Μίλνερ στο 59' να πέσει στο σουτ του Γκιμπς – Γουάιτ ήταν η Φόρεστ να είχε κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη μέρα για τους «κόκκινους».

Το ίδιο έκανε και ο Άλισον στο 70' πέφτοντας στην κλειστή του γωνία για να διώξει το σουτ του Τζόνσον, με την Φόρεστ να είναι τρομερά επικίνδυνη στις κόντρα επιθέσεις και το ματς να μοιάζει ανοιχτό προς πάσα κατεύθυνση.

Όσο κι αν η μπάλα μεταφέρθηκε στα καρέ του Ντιν Χέντερσον, οι παίκτες του Κλοπ δεν είχαν τρόπο ν' απαντήσουν στο γκολ που είχαν δεχθεί και υπέστησαν την ήττα που ήρθε με τη μορφή μιας απόλυτα ηχηρής «σφαλιάρας» στη φετινή κακή σεζόν... Τρομερή κεφαλιά του Άρνολντ στο 85' από το δεύτερο δοκάρι, εξίσου εντυπωσιακή η απόκρουση του γκολκίπερ της Φόρεστ, ο οποίος και στο 92' σταμάτησε με απίθανο τρόπο την κεφαλιά του Φαν Ντάικ, σε φάση που είχε ανέβει ο Άλισον.

Δοκάρι σε κενή εστία με τον Βραζιλιάνο και πάλι στην απέναντι περιοχή, είχε ο Τζόνσον στο 96' από μακρινή απόσταση, με την Λίβερπουλ να μένει στο «μηδέν» και την ουραγό της Premier League να πανηγυρίζει ένα απίθανο τρίποντο!

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Οριέ, Κουκ, ΜακΚένα, Γουίλιαμς (72' Λόντι), Κουγιατέ (80' Μανγκαλά), Φρόιλερ, Γέιτς, Γκιμπς-Γουάιτ, Αβονίγι (64' Τζόνσον), Λίγνκαρντ (64' Γουόραλ)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ (62' Αλεξάντερ-Άρνολντ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Έλιοτ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Καρβάλιο (62' Χέντερσον)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0