Football Talk

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 2-2: Γλίτωσαν στις καθυστερήσεις οι «μπιανκονέρι», σε ένα απίθανο ματς που «ανατινάχθηκε» στο φινάλε! (video)

Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 2-2: Γλίτωσαν στις καθυστερήσεις οι «μπιανκονέρι», σε ένα απίθανο ματς που «ανατινάχθηκε» στο φινάλε! (video)

Η Γιουβέντους κατόρθωσε να γλιτώσει την ήττα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με «λυτρωτή» τον Μπονούτσι απέναντι στην Σαλερνιτάνα (2-2), σε μια αναμέτρηση γεμάτη νεύρα και τέσσερις κόκκινες στο φινάλε!

Δεν σήκωσε κεφάλι ούτε κόντρα στην Σαλερνιτάνα η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» σημείωσαν άλλη μια γκέλα στην Serie A και έτσι συμπλήρωσαν τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, χρειάστηκε ένα γκολ του Μπονούτσι στις καθυστερήσεις του αγώνα για να έρθει αυτό το τελικό 2-2, με τον ρέφερι Μαρσενάρο, να δείχνει τέσσερις κόκκινες κάρτες λίγο πριν τη λήξη του ματς!

Η Σαλερνιτάνα πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη στο σκορ με 2-0, χάρη σε γκολ από τον Καντρέβα στο 18’ και του Πιάτεκ στο 45+5’ με πέναλτι!

Η Γιουβέντους άλλαξε άρδην την εικόνα της στο δεύτερο μέρος και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 51’ με τον Μπρέμερ. Όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με σπουδαίο «διπλό» από το Τορίνο, όμως ο Μπονούτσι είχε άλλη άποψη.

Στο 90’ ο Βιλένα υπέπεσε σε παράβαση για πέναλτι, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι αρχικά νικήθηκε από τον Σέπε, πήρε το «ριμπάουντ» και έφερε την ισορροπία στο ματς (90+2’)!

Ένα λεπτό αργότερα ο Μίλικ πέτυχε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γκολ νίκης, όμως μετά από εξέταση του VAR, ο Μπονούτσι υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στην φάση, με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει. Βέβαια, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Μίλικ είχε βγάλει τη φανέλα, κάτι που οδήγησε τον Μερσενάρο στο να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που αποβλήθηκε στο φινάλε, καθώς ακολούθησαν οι Κουαδράδο, Αλέγκρι αλλά και ο Φάτσιο της Σαλερνιτάνα, λόγω σύρραξης που προκλήθηκε από την απόφαση της ακύρωσης του γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντε Σίλιο (63’ Σάντρο), Μπονούτσι, Μπρέμερ, Κουαδράδο (85’ Σούλε), Παρέδες, Μιρέτι (63’ Φατζιόλι), ΜακΚένι, Κόστιτς (79’ Ντανίλο), Κεν (46’ Μίλικ), Βλάχοβιτς

Σαλερνιτάνα (Ντ. Νίκολα): Σέπε, Μπρον, Ντανίλιουτς, Φάσιο, Καντρέβα, Βιλένα (90+9' Σάμπια), Ματζιόρε (81' Κάστανος), Κουλιμπαλί, Μαζόκι, Πιάτεκ (61' Μποτχάιμ), Ντία (81' Μπονατσόλι)

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0