Basket Talk

Τέλος ο Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό - Επιστρέφει Ερυθρό Αστέρα!

Τέλος ο Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό - Επιστρέφει Ερυθρό Αστέρα!

Για την φυγή του Νεμάνια Νέντοβιτς από τον Παναθηναϊκό ενημέρωσαν οι Σέρβοι και οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν!

Παναθηναϊκός και Νέντοβιτς δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το σερβικό μέσο «Μozzartsport». Η φυγή μερικών παικτών όπως ο Κάλινιτς, ο Νταβιντόβατς και ο Χόλινς φαίνεται πως οδηγούν τον Σέρβο σούτινγκ γκαρντ, σε επιστροφή στην παλιά του ομάδα.

Μάλιστα, εκπρόσωπος του παίκτη, έχει επιβεβαιώσει την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα και σύντομα ενεργοποιείται η «βόμβα». Ο Νεμάνια, είχε περάσει μια τετραετία από τους «ερυθρόλευκους», πριν φύγει για τον ΝΒΑ.

Σε συνέχεια των παραπάνω, όπως αποκαλυψε η εφημερίδα «Livesport» σήμερα (7/7), στο συμβόλαιο του Νέντοβιτς με τον Παναθηναϊκό είχε μερικές δικλείδες και για τις δύο πλευρές. Πιο συγκεκριμένα, το τριφύλλι έχει το δικαίωμα να τον «κόψει» από την ομάδα μέχρι και την Κυριακή (10/7), ενώ από την πλευρά του ο παίκτης, έχει το δικαίωμα να φύγει με αντίτιμο 300 χιλ. ευρώ, στην περίπτωση που ήθελε να αποχωρήσει!

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στον «ΣπορΦΜ-94,6» και επιβεβαίωσε πως ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς (ατζέντης) «πάτησε» στην συγκεκριμένη δικλείδα, όπως επίσης και στο ότι υπήρχε ένας επιπλέον όρος ο οποίος ανέφερε πως ο αθλητής έπρεπε να παίξει 28/34 ματς της EuroLeague. Αν τα συμπλήρωνε, αυτόματα θα θα ενεργοποιούταν η επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά έπαιξε 26/32, τα άλλα δύο δεν έγιναν λόγω των ρωσικών ομάδων και οι πράσινοι θεώρησαν αυτονόητο πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί! 

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός… χάνει ένα «υπερόπλο» του, αλλά από την άλλη, μένουν διαθέσιμα τα 700 χιλ. ευρώ. Αν κανείς προσθέσει και τα 300 χιλ., ο Παναθηναϊκός έχει 1 εκατ. ευρώ διαθέσιμα για μια νέα μεταγραφική κίνηση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0