Football Talk

Αλέξης Κούγιας: «Πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΛ και πολύ στενάχωρη για εμένα» (video)

Αλέξης Κούγιας: «Πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΛ  και πολύ στενάχωρη για εμένα» (video)
Αλλαγή σελίδας για την ΑΕΛ η οποία εδώ και λίγη ώρα ανήκει στον ντόπιο επιχειρηματία Αχιλλέα Νταβέλη. Πλάι του στάθηκε ο μέχρι πρότινoς ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με επίσημη δήλωση έκανε γνωστή την μεταβίβαση των μετοχών.
Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε από το Επιμελητήριο της Λάρισας την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πραγματοποιώντας στις δηλώσεις του ιστορική αναδρομή από την ημέρα που απέκτησε την ομάδα μέχρι και σήμερα που αποχωρεί από τον θρόνο της.

Έκανε λόγο για καλούς φίλους αλλά και «εχθρούς», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επιχειρηματία Αχιλλέα Νταβέλη ο οποίος βρίσκεται από σήμερα στο τιμόνι.

Διαβάστε τις δηλώσεις του

«Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΛ και πολύ στενάχωρη για 'μενα. Συμπληρώνονται ακριβώς επτά χρόνια από την ημέρα που μετά από επίμονες αναζητήσεις του προηγούμεου ιδιοκτήτη Βαγγέλη του Πλεξίδα, μεταξύ της Μυκόνου και του Γαρδικίου, συμφωνήσαμε παρουσία του ιδιαίτερα συνεπή αδερφού του Σωτήρη, στο εργοστάσιο στα Τρίκαλα την αγορά από εμένα.

Συμπληρώνονται λοιπόν ακριβώς επτά χρόνια και για αυτόν τον λόγο είχα ορίσει την σημερινή ημέρα για την ανακοίνωση των αποφάσεων μου. Όμως σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την ΑΕΛ, όπως και για την οικογένεια που γίνεται ιδιοκτήτης. Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Αχιλλέα τον Νταβέλη, είναι σημαντική ημέρα για αυτόν, αλλά κυρίως για την ΑΕΛ μας. Και εννοείται ότι είναι ΑΕΛ μας, γιατί κάποιοι εδώ στην Λάρισα έχουν μάθει να προσπαθούν πάντοτε να κάνουν κακό σε σημαντικούς ανθρώπους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προσφέρουν και βεβαίως να κερδίσουν την ψυχική τους ισορροπία.

Σήμερα δυστυχώς γι' αυτούς είναι κηδεία. Αυτούς που εδώ δίπλα διοργανώνουν πάρτι. Ο κ. Νάκας μαζί με τους συνεργάτες του. Με τις γενικές συνελεύσεις είχαν κάνει έτοιμο το πλάνο για την επόμενη ημέρα της ΑΕΛ. Οι θεματοφύλακες και σωματοφύλακες της ΑΕΛ... τα σκουπίδια που δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους και συνήθως βασίζονται στο οικογενειακό εισόδημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0