Football Talk

Κάλιαρι - Ίντερ 1-3: Πήρε το «διπλό» στη Σαρδηνία και διατηρεί τις ελπίδες της

Κάλιαρι - Ίντερ 1-3: Πήρε το «διπλό» στη Σαρδηνία και διατηρεί τις ελπίδες της

Η Ίντερ επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Κάλιαρι με δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ και ένα του Νταρμιάν και περιμένει στο Μεάτσα την Σαμπντόρια, θέλοντας παράλληλα ήττα της Μίλαν στην έδρα της Σασουόλο για να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας.

Με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, η Ίντερ πέρασε από τη Σαρδηνία και την έδρα της Κάλιαρι με 3-1 μειώνοντας ξανά την απόσταση από τη Μίλαν στους δύο βαθμούς, που νωρίτερα είχε νικήσει την Αταλάντα με

2-0.

Ο Νταρμιάν το άλλο γκολ της Ίντερ, σκόραρε με τρομερό γκολ ο Λυκογιάννης.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε, έχοντας καλό ρυθμό και με τις δύο ομάδες, να κυκλοφορούν τη μπάλα. Η πρώτη σημαντική στιγμή, ήρθε από την πλευρά της Ίντερ, όταν ο Πέρισιτς, ελίχθηκε από τα αριστερά και εξαπέλυσε ένα σουτ, με τον Κράνιο, να διώχνει στο 3ο λεπτό σε κόρνερ. Στο 7ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου, επιχείρησε κι αυτός με τη σειρά του να νικήσει τον διεθνή Ιταλό πορτιέρο, όμως αυτός μπλόκαρε εύκολα.

Στο 9ο λεπτό ήταν η σειρά της Κάλιαρι, να απειλήσει την εστία του Χαντάνοβιτς με τον Λυκογιάννη, να σουτάρει και τον Σλοβένο τερματοφύλακα να αποκρούει με το αριστερό χέρι διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 11’ η Ίντερ, πέτυχε γκολ με τον Μίλαν Σκρίνιαρ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι, με τη χρήση του VAR.

Παρόλα αυτά, η Ίντερ, ενέτεινε την πίεση της και δικαιώθηκε στο 25’. Ο Πέρισιτς, με μια από τις γνωστές επελάσεις του από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Νταρμιάν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κράνιο για το 0-1. Oι «νερατζούρι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 39’ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να σουτάρει και τον Κράνιο, να αποκρούει. Η ατυχία για τον Αργεντινό συνεχίστηκε αφού στο 45’ σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κράνιο, έδειξε τα αντανακλαστικά του, σε δεύτερο σουτ, του επιθετικού της Ίντερ, διατηρώντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ροή του αγώνα απέκτησε «άγρια» ομορφιά. Στο 51’ ο Μπαρέλα με έξοχη μπαλιά βρήκε τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, που από ελεγχόμενη θέση, πλάσαρε ιδανικά τον Κράνιο για το 0-2.

Ωστόσο, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η απάντηση της Κάλιαρι, είχε ελληνικό χρώμα, αφού στο 53’ ο Λυκογιάννης, εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» με το αριστερό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς μειώνοντας για την ομάδα της Σαρδηνίας. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες, έκαναν το παιχνίδι τους πιο προσεγμένο και συντηρητικό, με αρκετές αλλαγές και από τους δύο προπονητές, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν άλλες ευκαιρίες.

Έτσι, με το χρόνο να κυλάει η Ίντερ κατάφερε να πετύχει τρίτο γκολ ξανά με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κράνιο κάνοντας το 1-3 και «σφραγίζοντας» το τρίποντο για την ομάδα του Ιντζάγκι.

Έτσι η Ίντερ, θα υποδεχθεί την Κυριακή (22/05) στο Τζουσέπε Μεάτσα την Σαμπντόρια, περιμένοντας ήττα της Μίλαν στην έδρα της Σασουόλο για να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 20ο της ιστορίας της.

Από την άλλη πλευρά, η Κάλιαρι, θα ταξιδέψει στη Βενετία για να αντιμετωπίσει τη Βενέτσια θέλοντας μόνο τη νίκη και παράλληλα ήττα της Σαλερνιτάνα από την Ουντινέζε για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Κάλιαρι (Α. Αγκοστίνι): Kράνιο, Τσεπιτέλι, Αλτάρε (79’ Καρμπόνι), Λυκογιάννης, Μπελανόβα, Παβολέτι (56’ Μπαλντέ), Μάριν (79’ Μπασέλι), Νταλμπέρ (86’ Περέιρο), Γκράζι, Ρόγκ (56’ Ναντέζ), Ζοάο Πέδρο

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (70’ Ντ’ Αμπρόζιο), Νταρμιάν (58’ Ντάμφρις) , Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα (58’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Μαρτίνεζ (86’ Σάντσες), Τζέκο (70’ Κορέα)

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0