Football Talk

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: «Πουλάω την Τσέλσι, ξεκινάει η διαδικασία»

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: «Πουλάω την Τσέλσι, ξεκινάει η διαδικασία»

Επίσημη είναι πλέον η διαδικασία έναρξης της πώλησης της Τσέλσι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να το ανακοινώνει, διευκρινίζοντας πως δεν είναι κάτι που θα γίνει γρήγορα αλλά δεδομένα έχει παρθεί η απόφαση.

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε ντόμινο εξελίξεων και αντιδράσεων σ’ όλο τον πλανήτη. Ένας από τους ανθρώπους που επηρεάστηκε άμεσα λόγω της καταγωγής και της φίλιάς του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν είναι ο ιδιοκτήτης τη Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Τα «πυρά» που δέχτηκε ήταν πολλά και έτσι όπως δήλωσε ο ίδιος με ανακοίνωση του, με βαριά καρδιά πουλάει τους «μπλε» για το καλό του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμπράμοβιτς:

«Θα ήθελα να αναφερθώ στις εικασίες στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ιδιοκτησία μου στην Τσέλσι. Όπως έχω δηλώσει προηγουμένως, πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Στην παρούσα κατάσταση, λοιπόν, έλαβα την απόφαση να πουλήσω τον Όμιλο, καθώς πιστεύω ότι αυτό είναι προς το συμφέρον του Ομίλου, των φιλάθλων, των εργαζομένων, καθώς και των χορηγών και συνεργατών του Ομίλου

Η πώληση της Τσέλσι δεν θα γίνει γρήγορα αλλά θα ακολουθήσει τη δέουσα διαδικασία. Δεν θα ζητήσω να αποπληρωθούν δάνεια. Ποτέ δεν αφορούσε τις επιχειρήσεις ούτε τα χρήματα για μένα, αλλά το καθαρό πάθος για το παιχνίδι και το Club. Επιπλέον, έχω δώσει εντολή στην ομάδα μου να ιδρύσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα όπου όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση θα διατεθούν εκεί. Το ίδρυμα θα είναι προς όφελος όλων των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή κρίσιμων πόρων για τις επείγουσες και άμεσες ανάγκες των θυμάτων, καθώς και την υποστήριξη του μακροπρόθεσμου έργου της ανάκαμψης.

Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι αυτή ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση να ληφθεί, και με πονάει που αποχωρίζομαι με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτό είναι προς το συμφέρον του συλλόγου.

Ελπίζω ότι θα μπορέσω να επισκεφτώ το Στάνφορντ Μπριτζ για μια τελευταία φορά για να σας αποχαιρετήσω όλους προσωπικά. Ήταν ένα προνόμιο ζωής να είμαι μέλος της Τσέλσι και είμαι περήφανος για όλα τα κοινά μας επιτεύγματα. Η Τσέλσι και οι υποστηρικτές της θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Ευχαριστώ,

Ρόμαν!»

 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0