Basket Talk

Το Κύπελλο στα χέρια του Πρίντεζη και των Αγγελόπουλων - Όλο το photostory της απονομής (video)

Το Κύπελλο στα χέρια του Πρίντεζη και των Αγγελόπουλων - Όλο το photostory της απονομής (video)
Δείτε τα καλύτερα κλικ από την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα όσα έγιναν μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στα «Δύο Αοράκια». 
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 2011 και έφτασε τα 10 τρόπαια στο θεσμό, επικρατώντας με 81-73 κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο.

Μετά την κόρνα της λήξης, τα βλέμματα στράφηκαν στον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 37 ολόκληρα λεπτά, πετυχαίνοντας double-double με 18 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αντάλλαξε αγκαλίες και φιλιά με όλους τους συμπαίκτες του, ενώ είχε και ένα όμορφο εσταντανέ με τον αρχηγό των «πρασίνων», Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν ανύμπορος να βοηθήσει την ομάδα του. Η κάμερα έπιασε και τον Κώστα Παπανικολάου σε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, να έχει δακρύσει. 

Οι πανηγυρισμοί των νικητών μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες βγήκαν ξανά στο παρκέ για την απονομή.




Το βραβείο του MVP κατέληξε στα χέρια του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μέτρησε 21 πόντους, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ του αγώνα, χάρις στους 23 πόντους που πέτυχε.




dorsey-mvp.jpg

Τα μετάλλια τους παρέλαβαν πρώτα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον αρχηγό των «πρασίνων» να παραλαμβάνει το μίνι κύπελλο που αναλοβεί στους φιναλίστ.  Ακολούθησε ο χαιρετισμός μεταξύ των δύο ομάδων και των προπονητικών τους επιτελείων.



pao-oly-kypello.jpg

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος παρέδωσε τα μετάλλια στους νικητές. Ο ίδοος παρέδωσε και το βαρύτιμο τρόπαιο στον εμβληματικό Γιώργο Πρίντεζη, που σήκωσε την πρώτη του κούπα ως αρχηγός του Ολυμπιακού, μαζί με τους δύο προέδρους της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, την ώρα που από τα ηχεία ακουγόταν το καθιερωμένο «We are the champions». 



olympiacos-greek-cup.jpg

olympiacos-cup.jpg

papanikolaou-cup.jpg

sloukas-cup.jpg

bartzokas-cup.jpg

vezenkov-cup.jpg

olympiacos-greek-cup_2.jpg

dorsey-cup.jpg

Βασιλική Καραμούζα


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0