Football Talk

The Athletic: «Άλκης Καμπανός, ο 19χρονος που σκοτώθηκε επειδή υποστήριζε τη λάθος ομάδα»

The Athletic: «Άλκης Καμπανός, ο 19χρονος που σκοτώθηκε επειδή υποστήριζε τη λάθος ομάδα»

Η ιστοσελίδα «The Athletic» προέβη σε ένα θέμα σχετικά με την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η τραγική ιστορία της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στις αρχές του μήνα. Έτσι λοιπόν η γνωστή ιστοσελίδα «The Athletic» προέβη σε ένα κείμενο επί του θέματος, με τον ρεπόρτερ της Άστον Βίλα Γκρεγκ Έβανς να υπογράφει το κομμάτι με τίτλο «Άλκης Καμπανός, ο 19χρονος Έλληνας φίλαθλος που δολοφονήθηκε επειδή υποστήριζε τη λάθος ομάδα».

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Την 1η Φεβρουαρίου, ο Άλκης σκοτώθηκε όταν οπαδοί που ανήκαν στους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ έβαλαν στο στόχαστρο την παρέα του.

Ο φοιτητής ήταν έξω με τους φίλους του και είχε πει στον πατέρα του ότι θα επέστρεφε αργότερα για να διαβάσει. Κατά τις ώρες που μεσολάβησαν, η παρέα του προσεγγίστηκε από άντρες που τους ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν. Όταν τους απάντησαν τον Άρη, τους επιτέθηκαν με μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα όπλα.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως άκουσαν κάποιον να φωνάζει “μη με χτυπάτε άλλο” και δύο εβδομάδες μετά, οι κραυγές ηχούν ακόμα στα αυτιά τους.

Ο πατέρας του Άλκη μίλησε με γενναιότητα στην ελληνική τηλεόραση. Όπως είπε, “θα ζήσω με τον πόνο μου μέχρι να πεθάνω”.

Ένας ντόπιος, πατέρας δύο παιδιών, είπε ότι έχει ήδη πει στον γιο του να μην φορά τη φανέλα του Άρη έξω.

Πολλοί που είδαν την οπαδική βία να γιγαντώνεται, κατηγορούν τους γονείς. Η οικονομική κρίση και η ανεργία θεωρούνται επίσης παράγοντες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0