Sports Βusiness

Πάνω από 31 εκατ. Αμερικανοί, έτοιμοι να ποντάρουν 7 δις στο φετινό Super Bowl!

Πάνω από 31 εκατ. Αμερικανοί, έτοιμοι να ποντάρουν 7 δις στο φετινό Super Bowl!
Η αντίστροφη μέτρηση για την 14η Φεβρουαρίου και το Super Bowl του 2022 έχει ξεκινήσει, με περισσότερους από 31 εκατ. Αμερικανούς να ετοιμάζονται να ποντάρουν μυθικά ποσά στο event!
 
Η ραγδαία αύξηση που έχει γνωρίσει ο στοιχηματισμός σε σπορ στις ΗΠΑ, αναμένεται να εκτοξευθεί, κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVI. Σύμφωνα με τις μελέτες της AGA (American Gaming Association), περισσότεροι από 31.4 εκατ. Αμερικανοί ετοιμάζονται να ποντάρουν στο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας μία άνοδο της τάξης του 35% σε σχέση με την περσινό event!
 
Σε αριθμούς, αναμένεται να πονταριστούν περίπου 7.61 δις δολάρια, σε μία αύξηση 78% σε σχέση με το 2021. Από όσους ποντάρουν, τα 18.2 εκατ. υπολογίζεται πως θα το πράξουν είτε μέσω ιντερνετικών στοιχηματικών εταιρειών, είτε μέσω κάποιου booker. 
 
Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, υπολογίζεται πως 45 εκατ. Αμερικανοί απέκτησαν το δικαίωμα να ποντάρουν νόμιμα στην Πολιτεία που βρίσκονται. Υπενθυμίζεται πως ο live αθλητικός στοιχηματισμός επιτρέπεται σε Αριζόνα, Κονέκτικατ, Λουιζιάνα, Μέριλαντ, Βόρεια Καρολίνα, Βόρεια Ντακότα, Νότια Ντακότα, Ουάσινγκτον, Γουισκόνσιν και Ουαϊόμινγκ, ήδη από πέρυσι, ανεβάζοντας τις Πολιτείες που είναι νόμιμος στις 30! 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0