Football Talk

Αραούχο: «Χρειαζόμαστε μία ριζική αλλαγή!»

Αραούχο: «Χρειαζόμαστε μία ριζική αλλαγή!»
Ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, μετά την ήττα της ΑΕΚ με 2-1 (02/02) επί του Άρη.
Σχετικά Άρθρα
Στην ανάγκη μίας ριζικής αλλαγής που θα αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ στάθηκε ο Σέρχιο Αραούχο, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA, μετά την ήττα της «Ένωσης» με 2-1 (02/02), από τον Άρη. Ο ίδιος πάντως, μετά τις δηλώσεις του και μέσω του γραφείου Τύπου, διευκρίνησε ότι στην «ριζική αλλαγή» που είπε, δεν εννοούσε «ούτε κατά διάνοια» τον προπονητή!
 
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του, όπου σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα «Α», εις μνήμη του δολοφονημένου οπαδού του Άρη και έκανε τη χειρονομία της προσευχής.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την κίνησή του στο γκολ που πέτυχε:
«Είναι αλήθεια ότι μου βγήκε από μέσα μου, ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ου παιδιού και του Άρη είναι λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο. Μου βγήκε από την ψυχή μου να το κάνω. Άσχετα αν ήταν ένα ντέρμπι ήθελα να το κάνω».

 

Για το ματς:
«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτά που έπρεπε να κάνουμε δεν έφταναν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να χάσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να γίνει ριζική αλλαγή για να αντιδράσουμε».

Για την προσωπική του απόδοση:
«Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Δεν φτάνουν όμως. Πρέπει να κάνω περισσότερα. Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να τα καταφέρω. Σχετικά με το γκολ ήθελα να το αφιερώσω και στον Πάνο που είχε τα γενέθλιά του».

Για τον Πάνο Αναστασόπουλο:
«Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος εδώ που με βοηθάει πολύ στην καθημερινότητά μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0