Football Talk

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα που… εστάλη, οι «κόκκινες γραμμές» και το 4/4 που αποτελεί μονόδρομο!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα που… εστάλη, οι «κόκκινες γραμμές» και το 4/4 που αποτελεί μονόδρομο!
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος άστραψε και βρόντηξε στο Κορωπί, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους. Το «BN Sports» γράφει για την επόμενη μέρα στο τριφύλλι.
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν (μας) έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα κατά των ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είχε κάθε λόγο να είναι θυμωμένος μαζί τους και πολύ σωστά έπραξε με το να τους θέσει προ των ευθυνών τους την Πέμπτη (9/12).

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετέβη στο Κορωπί και τα… έχωσε σε όλους τους παίκτες, μεταφέροντας τους ουσιαστικά ένα κρυστάλλινο μήνυμα ενόψει της συνέχειας: «Είναι ντροπή το να είμαστε έβδομοι. Έχετε έναν πολύ καλό προπονητή και μία εξίσου καλή τεχνική ομάδα. Φέτος είναι υποχρέωση να είμαστε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Παίξτε για τον εαυτό σας. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσεται, η πόρτα είναι ανοιχτή».

Άπαντες τον άκουσαν με προσοχή, πριν εκείνος αποχωρήσει οριστικά από το προπονητικό κέντρο, σε μια επίσκεψη που αν μη τι άλλο μόνο καλό μπορεί να κάνει ενόψει της συνέχειας, καθότι το μήνυμα… εστάλη και άπαντες μένει να φανεί αν το έλαβαν!

3895757.jpg


Μόνο νίκες μέχρι το τέλος του χρόνου!


Η αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού πρέπει να είναι άμεση και ουσιαστική. Το τριφύλλι μέχρι το τέλος του 2021 έχει να δώσει συνολικά τέσσερις αγώνες!

Ο πρώτος χρονικά είναι κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας (11/12), ο δεύτερος εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/12) και ο τρίτος και τελευταίος για το πρωτάθλημα στις 19/12 στη Λεωφόρο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2021 θα κλείσει με τη ρεβάνς του Κυπέλλου στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα στις 23/12. Κανένας τους δεν είναι εύκολος, όπως μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός θέλει ένα 4/4 «καθαρό» ώστε να μην επιτρέψει στην εσωστρέφεια για μια ακόμη φορά να τον κατακλύσει και για να μην πάει στράφι ακόμη μια σεζόν. Έξοδος στην Ευρώπη και κατάκτηση του Κυπέλλου είναι δύο στόχοι που παραμένουν ακόμα «ζωντανοί» και συνεπώς οι «πράσινοι» οφείλουν να τους παλέψουν και να τους «χτυπήσουν».


Απόλυτη στήριξη στον Γιοβάνοβιτς


Μια από τις κουβέντες που υπερτόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές είναι πως έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή με ένα εξίσου καλό προπονητικό επιτελείο.

Αν μη τι άλλο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τελείωσε οποιαδήποτε σεναριολογία γύρω από το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας πως πιστεύει απόλυτα το έργο του και συνεχίζει να το στηρίζει.

Ο Σέρβος τονίζουμε ξανά πως δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την 7η θέση, ωστόσο ο Αλαφούζος έχει καταλάβει πλέον πως οι ποδοσφαιριστές έχουν την κυριότερη ευθύνη και πως πρέπει να βγουν μπροστά και να την αναλάβουν και όχι να… κρύβονται.

Όλα τα παραπάνω βέβαια θα φανούν στην πράξη, στο χορτάρι και στις διοικητικές αποφάσεις.

Όπως και να ‘χει πάντως φαίνεται πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό στον Παναθηναϊκό, τοποθετήθηκαν «κόκκινες γραμμές», που όποιος τις ξεπεράσει δεν θα έχει καμία θέση την ομάδα…

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0