Sports Βusiness

Crypto.com: Βασικός χορηγός -και- του Copa Libertadores από το 2023!

Crypto.com: Βασικός χορηγός -και- του Copa Libertadores από το 2023!

Οι επενδύσεις για την Crypto.com δεν σταματούν! Με ανακοίνωσή της η CONMEBOL, γνωστοποίησε πως από το 2023 θα είναι βασικός χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής: του Copa Libertadores!

Σχετικά Άρθρα

Η Crypto.com δεν θα έμενε με… σταυρωμένα τα «χέρια» μετά τη μετονομασία της Staples Arena. Την ιστορική συμφωνία, ύψους 700 εκατ. ευρώ διαδέχθηκε μία νέα συνεργασία της ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας κρυπτονομισμάτων, με την CONMEBOL.

H Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής ανακοίνωσε πως από το 2023, η εταιρεία θα είναι ο επίσημος συνεργάτης του Copa Libertadores, έως το 2026! Παράλληλα, η Crypto.com θα είναι η πρώτη επωνυμία που θα αναφέρεται στο σύστημα Video Assistant Referee (VAR) των διοργανώσεων της CONMEBOL.


Περαιτέρω πληροφορίες για τη συμφωνία δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν, αφού η ανακοίνωση της Πέμπτης (25/11) δεν έφερε στο «φως» τους όρους του deal των δύο πλευρών.

Αυτό που αναφέρεται είναι πως η εταιρεία θα διαφημίζεται στα στάδια και τις μεταδόσεις των αγώνων του Copa Libertadores, όπως και στις ψηφιακές πλατφόρμες της διοργάνωσης.

«Σύμφωνα με τις έρευνές μας, αποδεικνύεται πως η Λατινική Αμερική ασχολείται ενεργά με τα κρυπτονομίσματα, αφού το 40% των κατοίκων της έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στη μελλοντική αγορά τους. Το γεγονός αυτό μας ώθησε να υποστηρίξουμε την πιο σημαντική διοργάνωση της ηπείρου» ανέφερε ο Κρις Μάρζαλεκ, συνιδρυτής και CEO της Crypto.com, κλείνοντας την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0