Football Talk

Μάντζιος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο και του ζητάμε συγνώμη για το ματς με τον ΠΑΣ»

Μάντζιος: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο και του ζητάμε συγνώμη για το ματς με τον ΠΑΣ»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μετά τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη σπουδαία νίκη του Άρη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ζητώντας συγγνώμη ξανά για την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ και αφιερώνοντας στον κόσμο τη νίκη.

«Προερχόμασταν από μια βαριά ήττα. Δουλέψαμε για να το αφήσουμε πίσω μας. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα και ήρθα δίκαια η νίκη μας. Βγάλαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και εκ μέρους όλης της ομάδας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας και όλο τον οργανισμό του Άρη για την προηγούμενη εβδομάδα. Έγινε αυτό που έγινε, ήταν πολύ λυπηρό για μας. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλο τον οργανισμό του Άρη».

Ρωτήθηκε για το αν η εμφάνιση του Άρη στην Τούμπα είναι η πλέον αντιπροσωπευτική της δυναμικής της ομάδας: «Ναι, η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι η συνηθισμένη. Δεν ήταν αυτή της περασμένης εβδομάδας. Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το έχει αποδείξει κι ελπίζω η σημερινή νίκη να φέρει ανάλογη συνέχεια».

Σχετικά με τα κομμάτια του παιχνιδιού που έπαιξαν ρόλο, δεν θέλησε να μπει σε τεχνικές αναλύσεις: «Πέρασε αρκετή ώρα από τότε. Θα έλεγα ότι ήμασταν καλύτεροι συνολικά, έχοντας τις κύριες ευκαιρίες. Είναι τρεις βαθμοί της νίκης, προχωράμε και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ που είναι καταλυτικός».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0