Football Talk

Ηρακλής Μεταξάς: «Παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε!»

Ηρακλής Μεταξάς: «Παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε!»
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 από την ΑΕΚ (27/11) στο στάδιο των Ζωσιμάδων.
Σχετικά Άρθρα
Στο πολύ καλό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του, που δεν συνοδεύτηκε από γκολ στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ ΓιάννιναΗρακλής Μεταξάς στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ (27/11, 2-1).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όποιος έβαζε το γκολ, θα έπαιρνε και το ματς. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν σκοράραμε. Έβαλε η ΑΕΚ το γκολ, που βρήκε κάπου η μπάλα. Είχε ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς. Το δοκάρι, τα σουτ, δεν τα βάλαμε αυτή τη φορά, φεύγουμε ηττημένοι. Παίξαμε καλά. Το γρήγορο γκολ μας εδωσε θάρρος. Πιστεύω ότι καλά έπαιξαν τα παιδιά. Το αξίζουν. Αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν τέσσερις μήνες και τώρα παίζουμε στα ίσια με την ΑΕΚ. Τα ίδια λέγαμε και με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να κερδίζουμε. Δεν ηρεμήσαμε μετά το 0-5. Παίξαμε με το ίδιο πάθος. Αλλάξαμε λίγο την τακτική και την ακολουθήσαμε. Κάθε Κυριακή πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη. Πρέπει να βρίσκουμε το γκολ». 

Όταν ρωτήθηκε για το πανό που αναφερόταν σε αυτόν απάντησε: 
«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό εδώ στα Γιάννενα. Για το πανό μου το είπαν, δεν το είδα. Δείχνει ότι έχουν χιούμορ».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0