Football Talk

Δεν είναι ανέκδοτο αλλά ισχύει: Ο Στιβ Μπρους θα ήθελε να αναλάβει υπηρεσιακός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν είναι ανέκδοτο αλλά ισχύει: Ο Στιβ Μπρους θα ήθελε να αναλάβει υπηρεσιακός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η αναζήτηση προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περάσει σε… άλλο επίπεδο. Η λίστα των διαδόχων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι τεράστια και αισίως προστέθηκε σε αυτήν ο Στιβ Μπρους. Ο Σολ Κάμπελ ανέφερε το όνομά του ως μία ιδανική λύση σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Άγγλος, πρώην προπονητής της Νιούκαστλ, θα ήθελε να επιστρέψει στο Όλντ Τράφορντ.
Σχετικά Άρθρα

Τι και αν ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Μπρένταν Ρότζερς και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτελούν τις βασικές επιλογές για την διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η λίστα είναι μεγάλη και πλέον στις υποψήφιες περιπτώσεις προστέθηκε αισίως και το όνομα του τέως προπονητή της ΝιούκαστλΣτιβ Μπρους.

Ο λόγος βεβαίως για τον άνθρωπο που δεν κατάφερε να οδηγήσει τις «καρακάξες» σε… νίκη στην φετινή σεζόν και αποτέλεσε την πρώτη, σοβαρή απόφαση των Σαουδαράβων, στη νέα εποχή που ξεκίνησε στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Συμπλήρωσε 1000 ματς στους πάγκους προτού απολυθεί, κατακρίθηκε ιδιαίτερα και σχολιάστηκε από τα αγγλικά μέσα και έκτοτε παραμένει χωρίς δουλειά, δίχως μάλιστα να έχει ακουστεί το όνομά του για κάποια ομάδα της PremierLeague. Όλα αυτά μέχρι ο Σολ Κάμπελ να εκφράσει την άποψή του για μία προσωρινή λύση που θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ ανέφερε τον Στιβ Μπρους σε δηλώσεις του, επισημαίνοντας πως θα κατόρθωνε να συμβάλλει στην αγωνιστική βελτίωση των «κόκκινων διαβόλων» και στην οργάνωση των αποδυτηρίων.

Αναλυτικά, ο Σολ Κάμπελ τόνισε:

«Γνωρίζω πως έχουν πολλά χρήματα για να ξοδέψουν, αλλά πρέπει να αντιληφθούν που βρίσκονται αυτή την στιγμή. Μήπως η επιλογή του Στιβ Μπρους θα ήταν καλή; Για έξι μήνες; Δεν ξέρω. Ποιος ξέρει; Ό,τι και να κάνουν μπορεί να είναι λάθος, οπότε γιατί όχι;»

Μέχρι τώρα ο Στιβ Μπρους δεν έχει πάρει επίσημη θέση για το αν θα ήθελε να επιστρέψει για πρώτη φορά ως προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά ταύτα, φαίνεται πως έχει διαμηνύσει στο κοντινό του περιβάλλον πως θα ενδιαφερόταν! Συνδέεται με τους «κόκκινους διαβόλους» εξαιτίας του ποδοσφαιρικού του παρελθόντος, μιας και πέρασε εννέα χρόνια εκεί, θα ήθελε να τους βοηθήσει, και δεν θα είχε πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο τους για 180 ημέρες, έως ότου έρθει ο επόμενος.

Δεν είναι ανέκδοτο, είναι μία υπαρκτή πιθανότητα. Το όνομα του Στιβ Μπρους ακούστηκε για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο ίδιος είναι σύμφωνος!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0