Πρόσωπα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύο γκολ μακριά από την ιστορία και τον «μαγικό» αριθμό των 800 γκολ καριέρας!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύο γκολ μακριά από την ιστορία και τον «μαγικό» αριθμό των 800 γκολ καριέρας!

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται ανάμεσα σε Ιρλανδία και Πορτογαλία, στα πλαίσια του 1ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τα φώτα «πέφτουν» και πάλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θέλει απλώς δύο ακόμη γκολ, προκειμένου να φτάσει τον «μαγικό» αριθμό 800, και να ξεπεράσει κάθε ποδοσφαιριστή διαχρονικά!

Όταν η Πορτογαλία έχει κάποια αγωνιστική υποχρέωση, κάθε φίλος του ποδοσφαίρου ανατρέχει στα ρεκόρ που αφορούν τον σούπερ σταρ της. Καλά καταλάβατε… Αναφερόμαστε φυσικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στον βασικό επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος απασχόλησε ολόκληρο το καλοκαίρι τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αναφορικά με τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Εν τέλει ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν αρκετό. Ο Πορτογάλος επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» και η επίδρασή του έχει γίνει ήδη φανερή, παρά την αρνητική εικόνα που προκύπτει από τις συνολικές εμφανίσεις της ομάδας του.

Κρίσιμα γκολ, γκολ στις καθυστερήσεις, εκπληκτικός στο Champions League και ταύτιση του κορυφαίου συλλογικού θεσμού μαζί του, είναι απλώς μερικά από τα συμπεράσματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, 60 ημέρες μετά την επιστροφή του Κριστιάνο στο Μάντσεστερ, μετά από 12 χρόνια.

Αλλά όχι μόνο αυτό… Γκολ με το γκολ, ο συνολικός αριθμός τερμάτων του μεγάλωνε! Που βρισκόμαστε τώρα; Στα 798 γκολ καριέρας. Πρακτικά, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταφέρει να πετύχει δύο γκολ απέναντι στην Ιρλανδία, θα φτάσει στο ασύλληπτο… 800!

Αριθμό που δεν έχει «αγγίξει» κανένας ποδοσφαιριστής διαχρονικά, αλλά πλέον μοιάζει θέμα ημερών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν δεν μπορεί αυτός άλλωστε, ποιος μπορεί; Αν δεν μπορεί ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών των εθνικών ομάδων, και ο πρώτος σκόρερ του Champions League στην ιστορία του θεσμού, ποιος θα μπορούσε να το καταφέρει;

Κυρίες και Κύριοι, ας περιμένουμε! Είμαστε μόλις δύο «Siuu» μακριά από την ιστορία!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0