Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλο διπλό μέσα στα Τρίκαλα και στους «16» η Νίκη Βόλου (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλο διπλό μέσα στα Τρίκαλα και στους «16» η Νίκη Βόλου (video)

Στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η Νίκη Βόλου, η οποία επιβλήθηκε των Τρικάλων με 1-0 χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ροχάνο.

Το προτελευταίο εισιτήριο για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε η Νίκη Βόλου, η οποία πήρε το διπλό στην έδρα των Τρικάλων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις για τις δύο πλευρές, με τα Τρίκαλα να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που απειλούσαν περισσότερο την αντίπαλη εστία. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου ανέβασε ρυθμό και έγινε πολύ πιο απειλητική. Το γκολ φαινόταν πως έρχεται, με τα Τρίκαλα να μην μπορούν να αντιδράσουν. Τελικά, στο 73ο λεπτό, ο Μιράντα πάτησε περιοχή, οι αμυντικοί των γηπεδούχων τον ανέτρεψαν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ροχάνο ανέλαβε την εκτέλεση και με εύστοχο σουτ, έκανε το 1-0 για τη Νίκη Βόλου. Τα Τρίκαλα απάντησαν με υψηλή πίεση και σημαντικές προσπάθειες, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε. Ταυτόχρονα, ο Παρέδες είδε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Έτσι, η Νίκη Βόλου πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό και μία σημαντική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Ροχάνο



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0