eSports & Games

Πάνω από 5 δισεκατομμύρια… γκολ έχουν σημειωθεί ως τώρα στο FIFA 22

Πάνω από 5 δισεκατομμύρια… γκολ έχουν σημειωθεί ως τώρα στο FIFA 22

Υψηλός ο βαθμός ενασχόλησης των παικτών.

Σχετικά Άρθρα

H Electronic Arts Inc. «γιόρτασε» τις 22 ημέρες από την κυκλοφορία του EA SPORTS™ FIFA 22. Στις κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες που έχουν περάσει από το λανσάρισμα του τίτλου σε 200 χώρες, παίχτηκαν κατά μέσο όρο 89 εκ. αγώνες ανά ημέρα, κάτι που αντιστοιχεί σε ένα σύνολο 2,1 εκ. matches και 46 τρισ. λεπτά, που αναλογούν σε 878 εκ. χρόνια. Επίσης οι παίκτες έχουν σημειώσει πάνω από 5 δισ. γκολ.

«Η ανάπτυξη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής μας πλατφόρμας συνεχίζεται με καταιγιστικό ρυθμό και η ενασχόληση της κοινότητας των παικτών έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα. Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό να προσφέρουμε τις πλέον ποιοτικές εμπειρίες στους φίλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Μαζί με τους εκατοντάδες συνεργάτες μας, όπως η Premier League, η Bundesliga, η LaLiga Santander, η UEFA και η CONMEBOL, έχουμε το προνόμιο να φέρνουμε κάθε χρόνο στην αγορά την πλέον αυθεντική, διαδραστική ποδοσφαιρική πλατφόρμα στον κόσμο, που επιτρέπει σε πάνω από 150 εκ. παίκτες να συνδέουν τη διασκέδασή τους με τα αγαπημένα τους πρωταθλήματα, ομάδες και παίκτες που έχουν στην καρδιά τους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος τη EA SPORTS FIFA, David Jackson.

Με πάνω από 17.000 παίκτες, περισσότερες από 700 ομάδες, 100 στάδια και 30 διοργανώσεις, το EA SPORTS FIFA 22 είναι ο μοναδικός προορισμός για το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, το UEFA Europa Conference League, την Premier League, τη Bundesliga, τη LaLiga Santander, το CONMEBOL Libertadores και το CONMEBOL Sudamericana, προσφέροντας σε όλους εμπειρίες ζωής.

Στο Career Mode του EA SPORTS FIFA 22 έχουν ήδη δημιουργηθεί 3,1 εκ. νέες ομάδες μέσω του Create Your Club και 2,1 εκ. παίκτες ασχολούνται ενεργά με το εν λόγω mode. Επιπλέον, στο Pro Clubs game mode, έχουν παιχτεί πάνω από 57,7 εκ. αγώνες και σημαντική είναι η συμμετοχή των γυναικών gamers, που έχουν δημιουργήσει πάνω από 326 εκ. avatars.

Στο VOLTA FOOTBALL έχουν δημιουργηθεί 1,5 εκ. avatars και έχουν διεξαχθεί περισσότερα από 21 εκ. αγώνες με τη συμμετοχή 11,2 εκ. παικτών.

Το FIFA 22 είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Nintendo Switch.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0