Basket Talk

Ριτς Πολ: Ο αυτοδημιούργητος ατζέντης του Λεμπρόν και ο έρωτας με την Αντέλ (video)

Ριτς Πολ: Ο αυτοδημιούργητος ατζέντης του Λεμπρόν και ο έρωτας με την Αντέλ (video)

Η ιστορία της ζωής του Ριτς Πολ και το ερωτικό ειδύλλιο με την Αντέλ, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Όλοι γνωρίζουν ξεχωριστά τον διασημότερο ίσως ατζέντη αστέρων του ΝΒΑ, Ριτς Πολ και την Αντέλ, μία από τις πλέον καλλίφωνες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών. Εδώ και μερικούς μήνες οι δύο αυτές ισχυρές προσωπικότητες κυκλοφορούν μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Αμερικής.

 

Τον περασμένο Ιούλιο, η Αντέλ συνόδευε τον Πολ στο Game 5 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στους δικούς μας Μιλγουόκι Μπακς και τους Φοίνιξ Σανς. Όπως είναι λογικό τα βλέμματα και τα φώτα του τηλεοπτικού/φωτογραφικού φακού έπεσαν κατευθείαν πάνω τους και κάπως έτσι κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για το δεσμό τους.

 

Στις 18 Σεπτεμβρίου η σχέση τους έγινε...επίσημη, μιας και η Αντέλ δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, από τον γάμο του Άντονι Ντέιβις (σσ. πελάτη του Πολ) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον πολύκροτο χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της. Ας δούμε όμως το background του αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου.

 

 

 

Από το μηδέν στη διαχείριση των μεγαλύτερων αστέρων του NBA

 

Γεννημένος στις 6 Δεκεμβρίου του 1981 στο Κλίβελαντ, και όντας τέκνο μιας φτωχής οικογένειας, ο Ριτς Πολ, τελειώνοντας το σχολείο άρχισε να αγοράζει vintage αθλητικές φανέλες και τις πουλάει με ένα φορτηγάκι στη γενέτειρά του.

 

Το 2002 η μοίρα τα έφερε έτσι που ο Πολ συνάντησε τυχαία τον έφηβο τότε Λεμπρόν Τζέιμς στο αεροδρόμιο του Άκρον. Ο Πολ φορούσε μια παλιά εμφάνιση του Γουόρεν Μουν (σσ. παλαίμαχος παίκτης του NFL), η οποία τράβηξε την προσοχή του «King James». Οι δύο τους άλλαξαν στοιχεία επικοινωνίας και σύντομα ο Πολ φρόντισε να προμηθεύσει τον σημερινό αστέρα των Λος Άντζελες Λέικερς με δύο φανέλες του Μάτζικ Τζόσον και του Τζόε Νάμαθ (σσ. επίσης πρώην παίκτης του NFL).

 

Πολ και Λεμπρόν ταίριαξαν αμέσως και άρχισαν να αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις. Λίγο καιρό αργότερα ο Πολ άρχισε να δουλεύει στην Creative Artist Agency (CAA) του Λεόν Ρόουζ και το 2006 ανέλαβε να διαπραγματευτεί την ανανέωση του συμβολαίου του Λεμπρόν με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Έξι χρόνια αργότερα οι δύο τους έφυγαν από τη CAA και Πολ άνοιξε τη δική του εταιρεία, την περιβόητη Klutch Sports. Μέχρι το 2019 η Klutch είχε αναλάβει να μαντζάρει περισσότερους από 20 παίκτες του NBA, εξασφαλίζοντας πάνω από 1 δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβόλαια.


 

 

Η δημοφιλία του Ριτς Πολ δεν εκλαμβανόταν από όλους με καλό μάτι. Τον Αύγουστο του 2019, το NCAA προσπάθησε να περάσει έναν «φωτογραφικό νόμο» που έμεινε γνωστός ως ο «Rich Paul Rule», θέλοντας να αποκλείσει τους μάνταζερ που δεν έχουν πτυχίο (σσ. όπως ο Πολ) από τη συνεργασία με μεγάλα κολλεγιακά ταλέντα. Ωστόσο, το NCAA τελικά υπαναχώρησε.

 

Πλέον ο Ριτς Πολ, πέραν του Λεμπρόν και του Ντέιβις, συνεργάζεται με παίκτες ο Μπεν Σίμονς (Σίξερς), ο Ντρέιμοντ Γκριν (Ουόριορς), Τζον Ουόλ (Ρόκετς), Ζακ Λαβίν (Μπουλς), Λόνζο Μπολ (Μπουλς), Έρικ Μπλέτσο (Κλίπερς), Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ (Ράπτορς)κ.ά, ενώ το net worth του υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0