Football Talk

Νιούκαστλ: Η πρώτη συνάντηση της Στέιβλι με τα μέλη της (video)

Νιούκαστλ: Η πρώτη συνάντηση της Στέιβλι με τα μέλη της (video)

Η εκτελεστική διευθύντρια της PCP Capital Partners, Αμάντα Στέιβλι, μαζί με τον σύζυγό της, Μεχράντ Γκοντούσι, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στο προπονητικό κέντρο της Νιούκαστλ για μια πρώτη επαφή με τα μέλη της ομάδας, η οποία πέρασε πλέον σε νέα εποχή με την εξαγορά των μετοχών από τους Σαουδάραβες.

Σχετικά Άρθρα

Οι παίκτες της Νιούκαστλ συστήθηκαν και γνώρισαν την επιχειρηματία που μεσολάβησε για το deal του Μάικ Άσλεϊ με το fund από τη Σαουδική Αραβία, ενώ μάλιστα συμμετέχει και στη νέα διοίκηση του κλαμπ.

Η Στέιβλι είναι και κάτοχος του 10% των μετοχών του συλλόγου, με τους Σαουδάραβες να έχουν το 80%. Το υπόλοιπο 10% ανήκει στους Reuben Brothers.

Οι παίκτες της Νιούκαστλ είχαν τρεις μέρες ρεπό και τη Δευτέρα επέστρεψαν στη δουλειά, γι' αυτό και προγραμματίστηκε η επίσκεψη της Στέιβλι στις εγκαταστάσεις.

Απών ήταν ο Στιβ Μπρους, αφού αναμένεται ν' απολυθεί, κάτι που το γνώριζε και για το οποίο ήταν έτοιμος από την στιγμή που είχαν ενταθεί οι επαφές ανάμεσα στους Σαουδάραβες και τον Μάικ Άσλεϊ...

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0