Πρόσωπα

Γιόγκι Φερέλ: Το… αρκουδάκι που παίζει σκάκι και τρώει μπακλαβά!

Γιόγκι Φερέλ: Το… αρκουδάκι που παίζει σκάκι και τρώει μπακλαβά!

Στα μικράτα του ήταν μέλος χορωδίας. Πριν επτά χρόνια συνελήφθη όταν επέδειξε πλαστή ταυτότητα σε έλεγχο σε μπαρ. Θεωρεί εαυτόν «μάστερ» στο σκάκι ενώ το όνομά του έγινε και στίχος σε τραγούδι διάσημου ράπερ. Και το κυριότερο; Τρελένεται για μπακλαβά! Το BN Sports αποκαλύπτει τον άγνωστο Γιόγκι Φερέλ.

Σχετικά Άρθρα

Για το μπασκετικό ταλέντο, την καριέρα του Γιόγκι Φερέλ και όσα μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό διαβάσατε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ήρθε η στιγμή όμως να μάθετε κάποια πράγματα που όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος δεν μπορείς να τα βρεις ούτε αν… γκουγκλάρεις για τον εαυτό του.

Κατ’ αρχήν το Γιόγκι (Yogi) το παρατσούκλι του Φερέλ του το κόλλησε η μητέρα του Λίμπι επειδή στα παιδικά του χρόνια έτρωγε πολύ και έμοιαζε με το γνωστό αρκουδάκι των καρτούν Yogi Bear! Όταν πήγε στο ΝΒΑ άρεσε στους εκφωνητές που σε κάθε του κλέψιμο έλεγαν πως όπως ο Yogi Bear έκλεβε τα καλάθια με τα φαγητά στα πάρκα έτσι και ο Γιόγκι Φερέλ έκλεβε τις μπάλες. Όπως βλέπετε και στη σχετική φωτό ως μωρό ήταν «φλάφι»

ferel_moro.jpg

Στο κολέγιο είχε την πιο «δύσκολη» στιγμή της καριέρας του όταν ένα μήνα πριν κλείσει τα 21 σε έλεγχο της αστυνομίας σε μπαρ επέδειξε πλαστή ταυτότητα για να γλιτώσει τη σύλληψη και τα έκανε… μαντάρα αφού οδηγήθηκε στο τμήμα. Συνέβη τον Νοέμβριο του 2014 με τον Φερέλ να ζητάει δημόσια συγγνώμη δηλώνοντας ότι μετανιώνει για το λάθος του.

Εκείνη την περίοδο απέκτησε και το πρώτο του κατοικίδιο. Μία γάτα που την ονόμασε Bubbles (δηλαδή φουσκάλες) και μάλιστα η Bubbles πρωταγωνίστησε σε βίντεο που ανέβασε τότε στο Instagram.

 

Πριν το κολέγιο, στα γυμνασιακά του χρόνια ήταν μέλος της χορωδίας του σχολείου ενώ σε μιούζικαλ που είχε ανεβάσει η τάξη του τραγούδησε το βασικό σόλο και γνώρισε την αποθέωση!

 

Ο ίδιος μπορεί να μην έκανε καριέρα τραγουδιστή όμως ο ράπερ Wale στο τραγούδι του Folarin Like σε ένα στίχο του θέλοντας να κριτικάρει όσους τον συγκρίνουν με άλλους ράπερ ανέφερε: «That's like comparing Yogi Berra and Yogi Ferrell»!



Εκτός από καλλίφωνος θεωρεί εαυτόν τοπ σκακιστή και μάλιστα στο πανεπιστήμιο προκαλούσε συχνά συμφοιτητές του και συνήθως τους κέρδιζε σε όλες τις παρτίδες που έπαιζε.

Είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και τις αδερφές του οι οποίες μάλιστα μαζί με τη μητέρα τους στο κολέγιο στους αγώνες της Ιντιάνα φορούσαν t-shirt αφιερωμένα στον Γιόγκι!

Και κάτι που δεν περίμενε κανείς. Το αγαπημένο γλυκό του Φερέλ όπως ο ίδιος το είχε παραδεχτεί πριν λίγα χρόνια είναι ο… μπακλαβάς οπότε στην Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα θα του δοθεί η ευκαιρία να το απολαύσει όσες φορές θέλει!

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0