Basket Talk

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αλλά τα κατάφερε με... τρομερό Κολοβέρο ο Ιωνικός! (video)

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αλλά τα κατάφερε με... τρομερό Κολοβέρο ο Ιωνικός! (video)

Ο Ιωνικός... ισοπέδωσε την διαφορά 17 πόντων που είχε και ο Άρης κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας τον αγώνα… ροντέο και οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση!

Ο Ιωνικός πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Άρη (93-83), ο οποίος την 1η αγωνιστική κέρδισε με εμφατικό τρόπο τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Χουγκάζ ήταν ο σημαντικότερος παίκτης των γηπεδούχων σε όλη την κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Ιωσήφ  Κολοβέρος με 4 στα 5 τρίποντα ήταν το σημείο κλειδί που… καθάρισε την παράταση!

Οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν -αγωνιστικό- ρυθμό, με τον Άρη να παραμένει χαμηλά στο σκορ, στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο άνετοι στο παρκέ επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, με τον Κώστα Γόντικα να κάνει δυναμικό ξεκίνημα!

Ο Ιωνικός πήρε πολλούς πόντους από το ζωγραφιστό και όσο ο Άρης δεν μπορούσε να το ελέγξει αμυντικά, συνέχιζε να σκοράρει με τη διαφορά να ακουμπάει μέχρι και τους 12 πόντους!

Ο Άρης μείωσε στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν απαντήσεις τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά και διεύρυνε ξανά το σκορ στην αρχή της δεύτερης περιόδου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημο για τους Θεσσαλονικείς, καθώς οι Νικαιώτες, βρήκαν λύσεις και «έσπασαν» τις άμυνες των… κίτρινων και οδήγησαν τις ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ανεβασμένους ρυθμούς. Ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο τους αγώνα και ο Άρης βρισκόταν σε διαρκή… αγώνα να επιστρέψει και να γίνει απειλητικός. Ο Άρης βρέθηκε στο -17 και κατάφερε να επιστρέψει και να φέρει το ματς σε απόλυτη ισορροπία και να πάρει το προβάδισμα!

Ο Άντονι Καουάν πλήγωσε τον Ιωνικό και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί όμως ο Ιωσήφ Κολοβέρος, χάρισε στον Ιωνικό την πρώτη νίκη της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-33, 63-54, 77-77, 93-83(παρ.)

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0