Football Talk

ΑΕΚ: Οι θέσεις που κοιτάει για ενίσχυση τον Γενάρη

ΑΕΚ: Οι θέσεις που κοιτάει για ενίσχυση τον Γενάρη
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τσεκάρουν εδώ και καιρό πολλούς ποδοσφαιριστές και εν όψει Ιανουαρίου, αλλά και εν όψει καλοκαιριού – Που επικεντρώνονται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ στην τελευταία μεταγραφική περίοδο έκανε 14 μεταγραφές! Μεγάλος αριθμός, πλην όμως και αναγκαίος. Φυσικά, οι ανάγκες πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, καθώς στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ είναι η ομάδα να ανεβαίνει συνεχώς αγωνιστικό επίπεδο σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου λοιπόν και με τα τωρινά δεδομένα, αναμένεται να έχουμε νέες προσθήκες. Ήδη τσεκάρονται πολλοί ποδοσφαιριστές, ήδη έχουν γίνει ταξίδια, ενώ οι επαφές με μάνατζερ, τόσο από κοντά, όσο και τηλεφωνικά, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Σε πρώτη φάση οι σκέψεις για τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση είναι συγκεκριμένες. Σίγουρα βέβαια είναι νωρίς και πολλά μπορούν να προκύψουν στη συνέχεια, όμως, αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ κοιτούν στην αγορά κυρίως παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και πλάγιους επιθετικούς. Προτεραιότητα, μετά τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Ένα 8άρι στην ουσία. Υπάρχουν όμως στα ραντάρ της ΑΕΚ και πλάγιοι επιθετικοί, καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε αποχωρήσεις τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ βλέπει παίκτες από τώρα και για το καλοκαίρι. Θέλουν να είναι έτοιμοι να δράσουν αν προκύψει το οτιδήποτε, με το σκάουτινγκ ν’ αφορά παίκτες και νεαρούς σε ηλικία, αλλά και με μεγαλύτερη εμπειρία, σε όλες γραμμή.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0